Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Pyörälaukut» Tavaratelinelaukut» Ortlieb Back-Roller Classic -polkupyörän takalaukut»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
ALESSIO M. 17.3.2021:
Yleisarvosana
Евгений Б. kirjoitti 2.3.2021:
Yleisarvosana
Хорошие сумки. Крепления из пластика. Настраивается под тип багажника. В комплекте три вида переходников под разную толщину трубок багажника (8мм, 10мм и 12мм). Что бы не дребезжало буду подклеивать вставки из резины. Внутри есть карман из сетки + небольшой карман на молнии. Объём хороший, вставлял ведро. Nice bags. Plastic mounts. Adjusts to the type of trunk. The set includes three types of adapters for different thickness of the trunk tubes (8mm, 10mm and 12mm). That would not rattle I will glue rubber inserts. Inside there is a mesh pocket + a small zip pocket. The volume is good, put in a bucket.
Pekka T. 28.12.2020:
Yleisarvosana
Holger T. kirjoitti 25.12.2020:
Yleisarvosana
Hallo, ich habe zum ersten Mal von Deutschland aus in Finnland Fahrrad-Artikel bestellt. Ich bin begeistert. Tolle Preise, tolle Artikel und ein vergleichsweise schneller Versand. Danke!
Max K. 23.12.2020:
Yleisarvosana
Eduardo A. kirjoitti 22.12.2020:
Yleisarvosana
I haven’t used the product yet. In fact, they are still in the box. But the purchase, price and delivery to the states was great.
Giovanna P. kirjoitti 18.12.2020:
Yleisarvosana
exactly what I wanted! Super cool
Holger S. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Hallo zusammen , Super Artikel. Gute Qualität.
Timo K. kirjoitti 24.10.2020:
Yleisarvosana
Muutaman viikon työmatkakäyttökokemuksella erittäin toimivat ja tilavat laukut. Kamat pysyy kuivana eikä laukku heilu kuten edellinen käyttämäni laukku teki. Pieni miinus tulee laukun kantolenkistä olalla, olkahihna on aika rimpula. Mutta oikein tyytyväinen olen ostokseen.
Micha F. 6.10.2020:
Yleisarvosana
Suvi P. kirjoitti 7.12.2019:
Yleisarvosana
Ehdottomasti paras pyöräilylaukku ikinä! Pysyy hyvin paikoillaan, omaa heijastimet ja tavarat sisällä pysyvät säässä kuin säässä kuivana. Vanhat vastaavat laukkuni olivat käytössä 4,5 vuotta, kunnes hiljattain joutuivat varastetuiksi, minkä takia oli välittömästi pakko ostaa uudet samanlaiset.
Juha A. kirjoitti 30.9.2020:
Yleisarvosana
Hyvät ja tukevan oloiset laukut. Jämäkkä, helppokäyttöinen ja monipuolisesti säädettävä kiinnitys tarakkaan. Laukun rullattava sulkumekanismi on hiukan kömpelön oloinen, mutta ainakin se on vesitiivis.
Ronja S. kirjoitti 26.9.2020:
Yleisarvosana
Näppärät ja huolettomat pyörälaukut! Vedenkestävyys iso plussa. Pystyi huoletta metsässä pitämään yön ajan kostealla maalla. Ulkopuolelle kaipiaisin jotain pientä taskua, mutta muuten juuri sellaiset, mitä tarvitsin!
Pekka H. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen ja käytännöllinen laukku. Kiinnistyspisteiden sovitepalat erittäin tiukat asentaa paikalleen. Laukku pysyy hyvin paikallaan pyörässä eikä muitakaan ongelmia ole ilmennyt muutaman viikon käytön aikana. Hyvä ostos!
Drew C. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
gud
bryan u. kirjoitti 25.8.2020:
Yleisarvosana
I really like the classic back-roller. Super durable,waterproof and they can be customized with a Sharpie permanent marker!
Hanna K. kirjoitti 21.8.2020:
Yleisarvosana
Kätevät käyttää ja vedenpitävyys aivan ehdoton. Harmillisesti naarmutti pyörän runkoa ensimmäisellä reissulla, eli kiinnityspaikan suhteen kannattaa olla tarkka.
Siv B. kirjoitti 15.8.2020:
Yleisarvosana
Loistava tuote, näppärä-vedenkestävä. Ja mikä väri! Suosittelen ehdottomasti +++++
Diana M. kirjoitti 14.8.2020:
Yleisarvosana
Todella jees.
Jenni M. kirjoitti 31.7.2020:
Yleisarvosana
Ovathan nämä laukut fantastiset, tosin Kross-merkkisen sähköpyörän tarakan putket on sen verran omituisesti muotoiltu, että laukun alaosassa olevalla tuella (joka ehkäisee laukun menemistä pinnojen väliin) ei juuri mitään tee.
ant...@...om kirjoitti 16.7.2020:
Yleisarvosana
Yksinkertaiset ja toimivat laukut
Kaija-Leena H. 2.7.2020:
Yleisarvosana
Noora K. kirjoitti 30.6.2020:
Yleisarvosana
Laukut olivat ekan kerran testissä parin päivän pyöräretkellä. Satoi kaatamalla ja laukut piti huuhdella kurasta ennen majoittumista, mutta kaikki kamat pysyivät monenlaisista suihkuista huolimatta kuivina. Omiin tarpeisiini sopivat laukut. Suosittelen!
Samuli K. kirjoitti 25.6.2020:
Yleisarvosana
Taattua Ortlieb-laatua. Hyvä sulkumekanismi, saa kiinni melkein mihin telineeseen vain ja kestävän oloinen tuote. Laukkujen pienuus ehkä yllätti hieman.
Heikki P. kirjoitti 25.6.2020:
Yleisarvosana
Toistaiseksi vasta kuivaharjoittelutestissä, mutta vaikuttaa erinomaisen laadukkaalta tuotteelta. Ehdottoman tyytyväinen ostokseen
Eero S. kirjoitti 24.6.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät pyörälaukut. Kiinnitysmekanismin monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta saa varmasti kiinni tarakkaan kuin tarakkaan. Pysyvät tukevasti paikoillaan. Sateella en ole vielä kokeillut, mutta suuaukon sulkeminen rullaamalla vaikuttaa pätevältä vesitiiviyden takaamiseksi. Ainoa miinus on se, että kun laukkuja kantaa käsin, niin kantoergonomia voisi olla parempi. Olkakantohihna ei ole kovin mukava ja kovat muoviosat kolisevat kylkiin/lantioon. Mutta eihän niitä ole tehty kannettavaksi pitkiä matkoja.
Kalle O. kirjoitti 23.6.2020:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen kiinnitysmekanismi ja tilavat laukut.
Kaisa S. kirjoitti 22.6.2020:
Yleisarvosana
Tiesin mitä ostin. Tämä perusmalli täyttää odotukset ja ajaa todella hyvin asiansa kauppakassina ja työmatkoilla. Raahaan laukuissa välillä huomattavan painavia kuormia ja ne kestävät sen. Sisätaskut auttavat ainakin hieman tavaroiden pitämisessä järjestyksessä isoissa laukuissa. Siltikin niistä saa välillä kyllä urakalla etsiä tavaroita. Lukkomekanismi voisi mielestäni toimia hieman sulavamminkin, vaikka onkin paras näkemistäni.
Tommy L. kirjoitti 21.6.2020:
Yleisarvosana
Näissä laukuissa näkyy ja tuntuu laatu. Helppo asentaa ja irroittaa polkupyörästä. Kipuilin itse hinnan kanssa, mutta jos vähänkin käyttää (ja näitä mielellään käyttää), niin kannattava ostos. Hymyilytti näitä käyttäessä, se on yleensä onnistuneen ostoksen merkki.
Matti P. kirjoitti 16.6.2020:
Yleisarvosana
Varma valinta. Laukut suunniteltu fiksusti ja materiaalit ovat laadukkaita.
Andrew B. kirjoitti 15.5.2020:
Yleisarvosana
Good quality.
Paulina G. kirjoitti 14.5.2020:
Yleisarvosana
Great service! They replied very fast to all my questions and made this transaction very enjoyable. The package arrived very fast, good packaging and product as advertised High quality and trustworthy ! Highly recommend
Martti A. kirjoitti 25.4.2020:
Yleisarvosana
Ostin nämä kauppakasseiksi. Siihen ne ovat sopivan kokoiset. Isot, muttei liian isot, koska pyörällä pitää päästä kulkemaankin. Lujatekoisilta nämä vaikuttavat ja kiinnitysmekanismi on kätevä. Laukku ei osu jalkoihin ja kiinnityspaikkaa saa siirreltyä tarvittaessa jos näin kävisi. Kun laukku on täynnä ruokaa on se aika painava ja siksi on hyvä että ne irtoavat erikseen. Olen tyytyväinen etten päätynyt halpisratkaisuihin koska painavan ruokakuorman kuljettaminen pyörällä ei ole leikkimistä.
Marcus D. kirjoitti 17.12.2019:
Yleisarvosana
All good. Thank you for sending them across the world to me with out a problem.
Antti L. 3.12.2019:
Yleisarvosana
jan...@...om kirjoitti 25.10.2019:
Yleisarvosana
Tilavat ja laadukkaan oloiset laukut. Asennus on helppoa, kunhan ensimmäisellä kerralla asettelee oikean kokoiset sovitinkappaleet kiinni kiinnityslukkoihin. Hihnan avulla suht vaivattomat myös kantaa. Nämä varmasti pitävät vettä kaikissa tilanteissa, mihin nyt pyöräillessä voi joutua. Ainoat mieleen tulevat huomiot ovat, että laukun avaaminen ja sulkeminen on hieman hitaampaa kuin vetoketjulla tai läpällä varustetuissa laukuissa, ja että näissä ei ole ulkopuolella mitään taskuja pikkutavaroille. Nämä eivät kuitenkaan ole käytössä juurikaan häirinneet.
Jyri M. kirjoitti 8.10.2019:
Yleisarvosana
I've used Ortlieb products before as they're the best around in my opinion for bike touring. So, this latest purchase was just adding to my collection of trusted bike pannier bags.
Viljami V. 2.10.2019:
Yleisarvosana
Mari V. kirjoitti 19.9.2019:
Yleisarvosana
Erinomaiset laukut! Takuuvarma laatu ja todella tilavat ja helppo asentaa. Ehdottomasti suosittelen.
Marita L. kirjoitti 17.9.2019:
Yleisarvosana
Helpot ja näppärät käyttää, ottaa kauppaan mukaan vaivattomasti ja mahtuu paljon tavaraa. Hyvät lukitukset ja heijastimet ja sisältää myös varaosia.
Karri L. kirjoitti 2.9.2019:
Yleisarvosana
Toimii hyvin edessäkin. alakiinnitys ei ihna täydellisesti jaksa pitää laukkuja paikoillaan, mutta menettelee.
ant...@...om kirjoitti 19.8.2019:
Yleisarvosana
ollut työmatkapyöräilyssä ja toiminut täydellisesti siinä.
Merja T. kirjoitti 13.8.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen tukevasta materiaalista valmistettu laukkukokonaisuus. Todella helppo kiinnittää ja irrottaa. Tilavaan laukkuun mahtuu sisään pehmeä kylmälaukku, joten soveltuu hyvin myös kauppareissuille kesäkuumalla.
Sami K. kirjoitti 20.7.2019:
Yleisarvosana
Helpot asentaa, todella tilavat. Suosittelen.
Heikki H. kirjoitti 11.7.2019:
Yleisarvosana
En ole vielä kokeillut laukkuja, mutta ne näyttävät päteviltä. Asennus oli helppo, kun ensin asennusohjeet löytyivät, ne olivat paketissa alimmaisen laukun sisällä, ei ehkä loogisin sijoituspaikka.
Sampsamatti T. kirjoitti 25.6.2019:
Yleisarvosana
Loistavat pyörälaukut. Uudessa mallissa säätöruuvit korvattu pikalukituksilla (=hyvä juttu, laukkuja vaihtaa pyörästä toiseen)
Paul K. 12.6.2019:
Yleisarvosana
pal...@...om kirjoitti 28.5.2019:
Yleisarvosana
Todella helppo asentaa ja istuu nätisti tarakalle kuin tarakalle. Käyttö todella sujuvaa. Hinta-/laatusuhde huippua. Ei turhaan mainosta itseään ykkösenä
Leo B. 24.4.2019:
Yleisarvosana
mar...@...om kirjoitti 29.3.2019:
Yleisarvosana
Vahvaa tekoa. Pysyvät hyvin ajossa paikalla.
Matti V. kirjoitti 1.2.2019:
Yleisarvosana
Laukut ovat olleet käytössäni vasta lyhyehkön ajan mutta ne vaikuttavat tukevilta, kestäviltä ja hyvistä materiaaleista tehdyiltä. Kiinnittäminen tavaratelineeseen onnistuu helpohkosti ja ne pysyvät hyvin kiinni.
Ismo F. kirjoitti 15.1.2019:
Yleisarvosana
Loistavat laukut. Nerokas kiinnityssysteemi.
Eetu M. kirjoitti 4.12.2018:
Yleisarvosana
Loistava pyörälaukkupari kilpailukykyiseen hintaan. Ainut parantamisen kohde on laukun alempi kiinnike; useista kokeilemistani säädöistä huolimatta kiinnikekoukku hypähtää pois tarakan putken takaa, kun ajan vauhdikkaammin kanttareiden yli. Tämän jälkeen laukku pääsee ikävästi heilumaan sivusuunnassa, joka häiritsee erityisesti mutkissa ja kuoppaisilla/töyssyisillä osuuksilla. Ylemmät varsinaiset kantavat kiinnikkeet pitävät laukun toki tällöinkin mukana. Jos alakiinnike olisi jämäkämpi tai muuten vaan toimivampi, niin laukku olisi täydellinen työmatka- ja retkipyöräilykäyttööni. Myös lisäkiinnike alaosaan saattaa ratkaista ongelman, mutta ne joutuu ostamaan erikseen. Erityisen hyvää on laukun nopea ja helppo kiinnitys ja irroitus.
Lauri Ä. 27.11.2018:
Yleisarvosana
Petri O. 30.10.2018:
Yleisarvosana
Markus N. kirjoitti 31.8.2018:
Yleisarvosana
Koeponnistettu 3 pv/ 300 km pyöräretkellä, ja toimii erittäin hyvin. Riittäisi tilavuuden puolesta paljon pitemmillekin reissuille.
Pasi K. 30.8.2018:
Yleisarvosana
Markus K. 29.8.2018:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 13.7.2018:
Yleisarvosana
Useamman retken nyy tehneenä voin todeta tuotteen erinomaisen toimivaksi, hyväksi ja vielä tyylikkääksikin. Laukkuihin mahtuu uskomaton määrä tavaraa. Marjaämpäritkin soppelisti ja metsiä läskillä könytessä saa marjat tuliaisina kotiin.
Jyri K. kirjoitti 4.7.2018:
Yleisarvosana
Toimii. Erittäin hyvät säätömahdollisuudet kiinnityspisteissä.
Mikael S. kirjoitti 21.5.2018:
Yleisarvosana
Sopiva koko retkivarusteille ja helppo kiinnittää tarakkaan. Plussana vielä laukut ovat täysin vesitiiviit.
Jari A. kirjoitti 13.3.2018:
Yleisarvosana
Erinomaista parhautta! Varmasti vedenpitävä, kätevä käyttää ja tarvittaessa tilaa riittää.
peiman m. kirjoitti 13.1.2018:
Yleisarvosana
Strong and handy, roomy, and well made!
Jorma S. 9.12.2017:
Yleisarvosana
maa...@...om kirjoitti 15.10.2017:
Yleisarvosana
Tosi hyvät laukut. On täysin vedenpitävät. Mahtuu paljon tavaraa. Helppo säätää tarakkaan. Suosittelen
janne k. kirjoitti 18.7.2017:
Yleisarvosana
Loistava säädettävyys ja näppäryys napata mukaan vaikka telttaan tms tulipaikalle.
Marjut P. kirjoitti 26.6.2017:
Yleisarvosana
Pitävät tavarat kuivana kovallakin sateella. Helppo pitää puhtaana. Olkahihna on tärkeä ominaisuus helpottamaan kantamista ja kiinnityssysteemi on aivan super!
tei...@...om kirjoitti 25.3.2017:
Yleisarvosana
Klassikko.
Jyrki T. kirjoitti 21.3.2017:
Yleisarvosana
Hyvät laukut. Näkyy ja pitää vettä.
Nimimerkki Sähköpyöräilijä kirjoitti 15.8.2020:
Vaikuttaa erittäin laadukkaalta, sopii 8-16mm tavaratelineputkiin, helppo säätää kiinnitys kuntoon, tosi helppo kiinnittää ja irrottaa ja kantaa 9kg per laukku. Aluksi hieman hämmennyin siitä että laukku on ylhäältä avonainen. Ilmeisesti se on tarkoitus rullata kiinni, tästä nimitys "roller". Nyt kun pohdin tilannetta tarkemmin, tuo rullamekanismi on ihan hyvä, kun laukun korkeutta voi säätää. Voi ostaa patonkeja ja jättää yläosa avonaiseksi, jolloin patonki pysyy laukussa -- tällöin laukku avonaisena ei ole vesitiivis. Voi myös sateella rullata laukun kiinni vesitiiviiksi. Ainoat miinukset: (1) jos sinulla on kaksi pyörää eripaksuisilla putkilla, ei viitsi irrotella ja kiinnitellä sovitepaloja joten on järkevää ostaa kaksi settiä laukkuja; (2) laukun edessä ja takana on valkoinen heijastin. Yleensä taakse osoittavien heijastimien olisi oltava punaisia. Toisaalta jos takana olisi erivärinen heijastin, laukku ei enää olisi symmetrinen joten vasen laukku sopisi vain vasemmalle ja oikea oikealle. Ei tämä taakse osoittava valkoinen heijastin kuitenkaan kai laiton ole, koska heijastavaa materiaalia saa olla polkupyörässä vaikka kuinka paljon Trafin määräyksen mukaan, kunhan se ei heikennä pakollisten heijastinten tehoa.