Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit » Fjällräven Kajka 65 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ismo P. 22.09.2019:
Yleisarvosana

Joona-Hermanni M. 03.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomainen rinkka. Ei kevyimmästä päästä, mutta kestää.

mik...@...om 05.07.2019:
Yleisarvosana

Jessica S. 30.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kajka 65 sopi hienosti normaalia pidempään selkääni. Toimi reissussa hyvin ja piti tavarat puhtaana hurjasta siitepölymäärästä huolimatta. Lantiovyö sopi hyvin naisen vähän rehevämmällekin lantiolle ja taisin jopa jossain välissä reissua mainitakin kuinka hyvältä rinkka selässä tuntui. Ei hirtänyt eikä hanganut mistään. Yhden miinuksen annan sivutaskuista. Ne täytetään hassusti selkäpuolelta ja se oli hieman hankalaa. Ja toisen miinuksen annan rinkan painosta. Paino ei tosin juurikaan tuntunut kantaessa, enemmän ehkä muutoin rinkkaa siirrellessä ja selkään nostettaessa. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä tuote. Suosittelen lämpimästi.

Heini K. 09.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi hyvä rinkka. Helppo löytää tavarat kun saa aukaistua ison osan kokonaan.

Marko V. 28.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Istuu omaan selkään kuin iho. Loisto rinkka.

Juho S. 16.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella miellyttävä selässä ja runko antaa hyvin tukea. Rinkka on aika kapea, joten kädet pääsevät hyvin liikkumaan sivuilla eikä rinkka ota sivuilta kiinni joka risuun jos joutuu kulkemaan jonku ryteikön läpi. Materiaalit ovat aika paksuja, joten painoa rinkalle tulee mutta myös kestävyys on hyvä. Sivutaskut on hieman hankala pakata jos rinkka on tungettu ihan täyteen sekä niihin pääsy on hieman hankalaa, mutta toisaalta taskun suunnittelu pitää rinkan kapeana mistä taas pidän.

Teemu N. 13.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtava rinkka. Hyvä selässä, kätevät taskut, luotettavan tuntuiset vetoketjut. Tällä mennään ja toivottavasti pitkään ja pitkälle.

ila...@...fi 12.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ergonomisesti ylivertainen rinkka. Istui omaan selkään paremmin kuin mikään, säätöjen kanssa tuli sinuiksi nopeasti, paitsi selän pituuden kanssa oli jonkin verran hankaluuksia löytää optimaalisinta asentoa. Pintakangas vahakäsittelyn jälkeen säänkestoinen ja suojapussi + tasku auttaa säänsuojana hyvin. Kantolaite sopivasti muotoiltu ja pehmustettu oikein. Näppärästi taskuja. Päiväreissuja varten mukava kantolaukku lisää modulaarisuutta. Pidemmille reissuille ostaisin isompana.

Arto M. 16.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mukava rinkka kantaa ja todella helppo päästä tavaroihin käsiksi. Painoa on mutta kantojärjestelmä on paljon muita edellä, ainakin minulla lakkasi tämän myötä rinkka valumasta lantioilta eikä olkapäitä hierrä. Ainoa totuttelu oli sivutaskut joihin mennään eri puolelta kuin päälokeroon. Suven aikaan tähän mahtuu minulla keveästi yli viikon vaelluskamat ja ruuat.

huo...@...fi 29.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin istuva, helppo purkaa ja täyttää. Hyvä valinta täynnä pieniä erikoisuuksia

emi...@...fi 06.06.2017:
Yleisarvosana

Otto-Emil V. 31.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: "Kestää isältä pojalle". Kantolaitteen säätömahdollisuudet todella hyvät. Rinkkahan painaa jonkin verran, mutta itse valitsen mieluummin hieman painavamman rinkan, jos se kestää vaikka ydinlaskeuman niin kuin tämä. Ei tarvitse stressata, milloin jokin vastaan tuleva karahka puhkaisee rinkan kankaan!

Hannu V. 22.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tukeva, istuu hyvin selkään, riittävästi erillistaskuja,helppokäyttöinen ja toimiva tuote.