Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Miesten / unisex-mallit» Fjällräven Kajka 65»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marco B. 21.1.2021:
Yleisarvosana
Pia J. kirjoitti 29.12.2020:
Yleisarvosana
Monipuolinen ja viimeistelty rinkka, jonka säätömahdollisuudet yllättivät positiivisesti
Tomi S. 25.11.2020:
Yleisarvosana
Tuomas R. kirjoitti 7.11.2020:
Yleisarvosana
Monipuolisesti taskuja, säädettävyys hyvä lyhyehkölle miehelle. Aukeaa kätevästi koko sivu vetskarilla. Laadukkaat materiaalit. Laaturinkka ja laatu maksaa.
Silje B. 28.10.2020:
Yleisarvosana
Jarkko A. kirjoitti 6.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvä, laajat säätömahdollisuudet.Isokokoisempi Kajka oli jo ennestään.
Sampo R. kirjoitti 7.7.2020:
Yleisarvosana
Erittäin mukava, hyvät säädöt selälle ja lantiolle myös retkille, kun rinkka ei ole täynnä. Vyön umpitasku voisi olla stretch- materiaalia niin mahtuisi monipuolisemmin tavaraa. Päätaskun irrotettava huppuosa on kätevä liittää rinnan puolelle vyön umpitaskun vajetta paikkaamaan.
emi...@...om kirjoitti 21.6.2020:
Yleisarvosana
Istuu selkään erittäin hyvin. Ei hierrä eikä purista, kun ensin sai vain etsittyä sopivat asetukset. Etuosan avautuminen kokonaan helpottaa pakkaamista. Musta väri tuntuu keräävän kaiken pölyn ja lian maasta. Onpahan ainakin käytetyn näköinen.
Jonne H. kirjoitti 28.5.2020:
Yleisarvosana
50km vaellus tehty rinkan kanssa ja laadukkaalta ja mukavalta tuntuu. Taskuista tulee ainoa miinus, niitä voisi olla enemmän ja juomapullolle tasku mitä voisi käyttää ilman, että vetää ensin olkapäätä sijoiltaan, jotta ylettyy pulloon. Kebin taskuratkaisusta pidän enemmän, mutta se ei sopinut omalle selälle/hartioille.
Martin A. kirjoitti 14.3.2020:
Yleisarvosana
Received the pack a week ago and loaded it up and headed out bush to give a trial. Fantastic pack, very easy to adjust to your body size and shape by being able to adjust the shoulder and torso length. Very innovative design The front loading made it very easy to grad what you needed without diving in through the top of the pack, also makes the initial packing very easy. The detachable top is a great idea, makes it easy to grab cameras, gps, note books or really whatever easily without having to remove your pack. The tough material should stand up to years of bush bashing making the little bit of extra weight justified. The concept of the mesh drying area is novel and probably some people might use it but I have not used it to dry anything yet. The slanting bottle holders are a fantastic idea and allow you to grad your water without removing your pack as i dislike using a water bladder and drinking through a plastic tube. Side compression pockets very hand for bits and pieces you don't want to put in main pack. The zippered pockets are great but the solid one might be better made from an expanding fabric, but that's just a thought. Lastly, the water proof cover is good but could be double sided, one side the pack colour the other either the blue or a rescue orange/red. All in all a fantastic pack, a bit pricey when ordered from Australia, but should last a life time and possible get passed on to the Grandchildren. Great pack, it will be my companion on my walks for many yeas to come. Thanks Martin Anderson
Tomi S. kirjoitti 10.11.2019:
Yleisarvosana
Aivan loistava rinkka!
Ismo P. 22.9.2019:
Yleisarvosana
Joona-Hermanni M. kirjoitti 3.9.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen rinkka. Ei kevyimmästä päästä, mutta kestää.
Mika A. 5.7.2019:
Yleisarvosana
Jessica S. kirjoitti 30.5.2019:
Yleisarvosana
Kajka 65 sopi hienosti normaalia pidempään selkääni. Toimi reissussa hyvin ja piti tavarat puhtaana hurjasta siitepölymäärästä huolimatta. Lantiovyö sopi hyvin naisen vähän rehevämmällekin lantiolle ja taisin jopa jossain välissä reissua mainitakin kuinka hyvältä rinkka selässä tuntui. Ei hirtänyt eikä hanganut mistään. Yhden miinuksen annan sivutaskuista. Ne täytetään hassusti selkäpuolelta ja se oli hieman hankalaa. Ja toisen miinuksen annan rinkan painosta. Paino ei tosin juurikaan tuntunut kantaessa, enemmän ehkä muutoin rinkkaa siirrellessä ja selkään nostettaessa. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä tuote. Suosittelen lämpimästi.
Heini K. kirjoitti 9.4.2019:
Yleisarvosana
Tosi hyvä rinkka. Helppo löytää tavarat kun saa aukaistua ison osan kokonaan.
Marko V. kirjoitti 28.11.2018:
Yleisarvosana
Istuu omaan selkään kuin iho. Loisto rinkka.
Juho S. kirjoitti 24.11.2017:
Yleisarvosana
Todella miellyttävä selässä ja runko antaa hyvin tukea. Rinkka on aika kapea, joten kädet pääsevät hyvin liikkumaan sivuilla eikä rinkka ota sivuilta kiinni joka risuun jos joutuu kulkemaan jonku ryteikön läpi. Materiaalit ovat aika paksuja, joten painoa rinkalle tulee mutta myös kestävyys on hyvä. Sivutaskut on hieman hankala pakata jos rinkka on tungettu ihan täyteen sekä niihin pääsy on hieman hankalaa, mutta toisaalta taskun suunnittelu pitää rinkan kapeana mistä taas pidän.
Teemu N. kirjoitti 13.10.2018:
Yleisarvosana
Mahtava rinkka. Hyvä selässä, kätevät taskut, luotettavan tuntuiset vetoketjut. Tällä mennään ja toivottavasti pitkään ja pitkälle.
ila...@...fi kirjoitti 12.6.2018:
Yleisarvosana
Ergonomisesti ylivertainen rinkka. Istui omaan selkään paremmin kuin mikään, säätöjen kanssa tuli sinuiksi nopeasti, paitsi selän pituuden kanssa oli jonkin verran hankaluuksia löytää optimaalisinta asentoa. Pintakangas vahakäsittelyn jälkeen säänkestoinen ja suojapussi + tasku auttaa säänsuojana hyvin. Kantolaite sopivasti muotoiltu ja pehmustettu oikein. Näppärästi taskuja. Päiväreissuja varten mukava kantolaukku lisää modulaarisuutta. Pidemmille reissuille ostaisin isompana.
Arto M. kirjoitti 16.1.2018:
Yleisarvosana
Mukava rinkka kantaa ja todella helppo päästä tavaroihin käsiksi. Painoa on mutta kantojärjestelmä on paljon muita edellä, ainakin minulla lakkasi tämän myötä rinkka valumasta lantioilta eikä olkapäitä hierrä. Ainoa totuttelu oli sivutaskut joihin mennään eri puolelta kuin päälokeroon. Suven aikaan tähän mahtuu minulla keveästi yli viikon vaelluskamat ja ruuat.
Pentti H. kirjoitti 29.7.2017:
Yleisarvosana
Hyvin istuva, helppo purkaa ja täyttää. Hyvä valinta täynnä pieniä erikoisuuksia
emi...@...fi 6.6.2017:
Yleisarvosana
Otto-Emil V. kirjoitti 31.5.2017:
Yleisarvosana
"Kestää isältä pojalle". Kantolaitteen säätömahdollisuudet todella hyvät. Rinkkahan painaa jonkin verran, mutta itse valitsen mieluummin hieman painavamman rinkan, jos se kestää vaikka ydinlaskeuman niin kuin tämä. Ei tarvitse stressata, milloin jokin vastaan tuleva karahka puhkaisee rinkan kankaan!
Hannu V. kirjoitti 22.3.2017:
Yleisarvosana
Tukeva, istuu hyvin selkään, riittävästi erillistaskuja,helppokäyttöinen ja toimiva tuote.