Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Anatomiset‪» Miesten / unisex-mallit‪» Fjällräven Kajka 65‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 10.8.2022
Yleisarvosana
Loistava ja kestävä tuote.
Dan G. 3.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 12.7.2022
Yleisarvosana
Erinomainen rinkka. Säädöt ovat todella hyviä. Ainoa miinus minkä olen hoksannut on että jos et kerkeä vahata rinkkaa pieni pöly tarttuu siihen herkästi ja sotkee pinnan.
Anonyymi 28.4.2022
Yleisarvosana
Vakaa, hieman raskas, hyvin tehty, ajaton muotoilu; Osta suositus
Anonyymi 25.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 11.12.2021
Yleisarvosana
Käytännöllinen ja tilava rinkka pidemmällekin reissulle, monta taskua ja hyvin jaetut tilat.
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Hieno rinkka. Ei kevyin mahdollinen, mutta toimiva. Toivottavasti myös kestävä.
Ryan H. 2.6.2021
Yleisarvosana
Hämmästyttävä laatulaatu, upea pääsy sekä ylhäältä ladattavasta, edessä olevasta lastaus- että takatilasta (alhaalta). Erittäin mukava käyttää ja erittäin säädettävä lähes kaikille vartalotyypeille.
Marco B. 21.1.2021
Yleisarvosana
Pia J. 29.12.2020
Yleisarvosana
Monipuolinen ja viimeistelty rinkka, jonka säätömahdollisuudet yllättivät positiivisesti
Tomi S. 25.11.2020
Yleisarvosana
Tuomas R. 7.11.2020
Yleisarvosana
Monipuolisesti taskuja, säädettävyys hyvä lyhyehkölle miehelle. Aukeaa kätevästi koko sivu vetskarilla. Laadukkaat materiaalit. Laaturinkka ja laatu maksaa.
Silje B. 28.10.2020
Yleisarvosana
Jarkko A. 6.8.2020
Yleisarvosana
Hyvä, laajat säätömahdollisuudet.Isokokoisempi Kajka oli jo ennestään.
Anonyymi 7.7.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava, hyvät säädöt selälle ja lantiolle myös retkille, kun rinkka ei ole täynnä. Vyön umpitasku voisi olla stretch- materiaalia niin mahtuisi monipuolisemmin tavaraa. Päätaskun irrotettava huppuosa on kätevä liittää rinnan puolelle vyön umpitaskun vajetta paikkaamaan.
emi...@...om 21.6.2020
Yleisarvosana
Istuu selkään erittäin hyvin. Ei hierrä eikä purista, kun ensin sai vain etsittyä sopivat asetukset. Etuosan avautuminen kokonaan helpottaa pakkaamista. Musta väri tuntuu keräävän kaiken pölyn ja lian maasta. Onpahan ainakin käytetyn näköinen.
Jonne H. 28.5.2020
Yleisarvosana
50km vaellus tehty rinkan kanssa ja laadukkaalta ja mukavalta tuntuu. Taskuista tulee ainoa miinus, niitä voisi olla enemmän ja juomapullolle tasku mitä voisi käyttää ilman, että vetää ensin olkapäätä sijoiltaan, jotta ylettyy pulloon. Kebin taskuratkaisusta pidän enemmän, mutta se ei sopinut omalle selälle/hartioille.
Martin A. 14.3.2020
Yleisarvosana
Sai pakkauksen viikko sitten, latasi sen ylös ja lähti ulos pensaasta antamaan oikeudenkäynti. Upea pakkaus, erittäin helppo säätää kehosi koon ja muodon mukaan säätämällä olkapään ja vartalon pituutta. Erittäin innovatiivinen muotoilu Etulatauksen ansiosta tarvitsemasi asteikko on helppo luokitella ilman sukellusta pakkauksen yläosasta, mikä tekee myös alkuperäisestä pakkaamisesta erittäin helppoa. Irrotettava yläosa on hieno idea, jonka avulla kamerat, gps, muistikirjat tai todella mikä tahansa on helppo napata ilman, että sinun tarvitsee poistaa pakettiasi. Kestävän materiaalin tulisi kestää vuosien pensasluiskausta, mikä tekee pienestä lisäpainosta perustellun. Verkon kuivumisalueen käsite on uusi ja todennäköisesti jotkut ihmiset saattavat käyttää sitä, mutta en ole vielä käyttänyt sitä kuivattamaan mitään. Kaltevat pullonpitimet ovat upea idea ja antavat sinun luokitella vettä poistamatta pakkaustasi, koska en pidä vesirakon käytöstä ja juomisesta muoviputken läpi. Sivupuristustaskut kätevästi paloille, joita et halua laittaa pääpakettiin. Vetoketjulliset taskut ovat hienoja, mutta vankka voi olla paremmin valmistettu laajenevasta kankaasta, mutta se on vain ajatus. Viimeinkin vesitiivis kansi on hyvä, mutta se voi olla kaksipuolinen, pakkauksen toinen puoli värittää toista joko sinisellä tai pelastusoranssilla / punaisella. Kaiken kaikkiaan upea pakkaus, hieman kallis, kun tilaat Australiasta, mutta sen pitäisi kestää elinaika ja mahdollinen siirtyminen lapsenlapsille. Hieno pakkaus, se on kumppanini kävelylenkeilleni monien vuosien ajan. Kiitos Martin Anderson
Tomi S. 10.11.2019
Yleisarvosana
Aivan loistava rinkka!
Ismo P. 22.9.2019
Yleisarvosana
Joona-Hermanni M. 3.9.2019
Yleisarvosana
Erinomainen rinkka. Ei kevyimmästä päästä, mutta kestää.
Mika A. 5.7.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 30.5.2019
Yleisarvosana
Kajka 65 sopi hienosti normaalia pidempään selkääni. Toimi reissussa hyvin ja piti tavarat puhtaana hurjasta siitepölymäärästä huolimatta. Lantiovyö sopi hyvin naisen vähän rehevämmällekin lantiolle ja taisin jopa jossain välissä reissua mainitakin kuinka hyvältä rinkka selässä tuntui. Ei hirtänyt eikä hanganut mistään. Yhden miinuksen annan sivutaskuista. Ne täytetään hassusti selkäpuolelta ja se oli hieman hankalaa. Ja toisen miinuksen annan rinkan painosta. Paino ei tosin juurikaan tuntunut kantaessa, enemmän ehkä muutoin rinkkaa siirrellessä ja selkään nostettaessa. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä tuote. Suosittelen lämpimästi.
Heini K. 9.4.2019
Yleisarvosana
Tosi hyvä rinkka. Helppo löytää tavarat kun saa aukaistua ison osan kokonaan.
Marko V. 28.11.2018
Yleisarvosana
Istuu omaan selkään kuin iho. Loisto rinkka.
Juho S. 24.11.2017
Yleisarvosana
Todella miellyttävä selässä ja runko antaa hyvin tukea. Rinkka on aika kapea, joten kädet pääsevät hyvin liikkumaan sivuilla eikä rinkka ota sivuilta kiinni joka risuun jos joutuu kulkemaan jonku ryteikön läpi. Materiaalit ovat aika paksuja, joten painoa rinkalle tulee mutta myös kestävyys on hyvä. Sivutaskut on hieman hankala pakata jos rinkka on tungettu ihan täyteen sekä niihin pääsy on hieman hankalaa, mutta toisaalta taskun suunnittelu pitää rinkan kapeana mistä taas pidän.
Teemu N. 13.10.2018
Yleisarvosana
Mahtava rinkka. Hyvä selässä, kätevät taskut, luotettavan tuntuiset vetoketjut. Tällä mennään ja toivottavasti pitkään ja pitkälle.
ila...@...fi 12.6.2018
Yleisarvosana
Ergonomisesti ylivertainen rinkka. Istui omaan selkään paremmin kuin mikään, säätöjen kanssa tuli sinuiksi nopeasti, paitsi selän pituuden kanssa oli jonkin verran hankaluuksia löytää optimaalisinta asentoa. Pintakangas vahakäsittelyn jälkeen säänkestoinen ja suojapussi + tasku auttaa säänsuojana hyvin. Kantolaite sopivasti muotoiltu ja pehmustettu oikein. Näppärästi taskuja. Päiväreissuja varten mukava kantolaukku lisää modulaarisuutta. Pidemmille reissuille ostaisin isompana.
Arto M. 16.1.2018
Yleisarvosana
Mukava rinkka kantaa ja todella helppo päästä tavaroihin käsiksi. Painoa on mutta kantojärjestelmä on paljon muita edellä, ainakin minulla lakkasi tämän myötä rinkka valumasta lantioilta eikä olkapäitä hierrä. Ainoa totuttelu oli sivutaskut joihin mennään eri puolelta kuin päälokeroon. Suven aikaan tähän mahtuu minulla keveästi yli viikon vaelluskamat ja ruuat.
Pentti H. 29.7.2017
Yleisarvosana
Hyvin istuva, helppo purkaa ja täyttää. Hyvä valinta täynnä pieniä erikoisuuksia
emi...@...fi 6.6.2017
Yleisarvosana
Otto-Emil V. 31.5.2017
Yleisarvosana
"Kestää isältä pojalle". Kantolaitteen säätömahdollisuudet todella hyvät. Rinkkahan painaa jonkin verran, mutta itse valitsen mieluummin hieman painavamman rinkan, jos se kestää vaikka ydinlaskeuman niin kuin tämä. Ei tarvitse stressata, milloin jokin vastaan tuleva karahka puhkaisee rinkan kankaan!
Hannu V. 22.3.2017
Yleisarvosana
Tukeva, istuu hyvin selkään, riittävästi erillistaskuja,helppokäyttöinen ja toimiva tuote.