Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Riippumajoitteet‪» Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Carl-Johan F. vahvistettu ostaja, 6.1.2018
Yleisarvosana
Karri L. vahvistettu ostaja, 27.9.2017
Yleisarvosana
Erinomainen ja nopea. Valitettavasti Suomessa on yleensä tarvetta riippumaton alle tulevalle lisäosalle, joka eristää kylmältä ilmalta. Retkipatja ei toimi riippumaton sisällä.
Timo J. vahvistettu ostaja, 25.8.2017
Yleisarvosana
Hyvä konsepti, ehkä hieman tehtaan makua toteutuksessa, varsinkin ripustuksen kiinnityksissä.
Pietari J. vahvistettu ostaja, 10.8.2017
Yleisarvosana
Arto M. vahvistettu ostaja, 27.11.2017
Yleisarvosana
+ Vahvaa tekoa + Tilaa riittää pitkällekin nukkujalle + Integroitu hyttysverkko + ”Itsestäänsulkeutuva” sisäänkäynti riippumaton pohjassa —> ei huolta itikoista Kannattaa silti miettiä kumpi sisäänkäynti sopii omiin mieltymyksiin paremmin, sivusta-aukeava vetoketjumalli (zip) vai tämä classic. Internetistä löytyy lukuisia videoita molemmista malleista. + Sisäkatossa kätevä verkkopussi pienille esineille, esim. otsalampulle. + Tarppi/sadekatos on riittävän suuri. Ei haittaa sateet kovallakaan tuulella ja katoksen alla mahtuu hyvin vaikkapa keittelemään aamupuurot. - Kallis - Melko painava - Pakattunakin suhteellisen kookas paketti
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.6.2017
Yleisarvosana
Toni K. vahvistettu ostaja, 18.6.2017
Yleisarvosana
Kasaaminen / purku sujuu vaivatta ja Snake Skinien ja parin karabiinin kanssa vielä vaivattomammin myös sateessa, ilman että kosteus ja törky leviää muihin varusteisiin.
Nimimerkki Selkäsanteri 5.6.2016
Noin 100 yötä tuli nukuttua tämmöisessä kompaktissa yksiössä puolen vuoden reissun aikana. Toimiva kampe. Sopiva asento löytyi itsellä helposti. Hyttysverkko pitää ylimääräiset ötökät ja opossumit ulkopuolella ja hyvin viritetty sateensuoja pitää riippujan kuivana kovemmassakin kelissä. Suosittelen, varsinkin nyt kun hinnat ovat laskeneet alas sieltä 300 eurosta.
Nimimerkki Maan ja taivaan välissä eläminen. 30.5.2015
Erittäin hyvä peli, joka tarjoaa majoittumista parhaillimmillaan.( Mikäli kiinnitys kohtia 2 kpl saatavilla. Suosittelen lisävarusteiksi snake skins suojukset/pussit, nopeuttavat ja helpottavat kasaamista, sekä purkamista huomattavasti, vielä ennestään. Tosi hippi hankkii myös puun halaajat ja kaksi kevyttä ja kestävää karabiinia, joilla liität köydet halaajiin.) Pysyy puut ehjinä. Joka pennin arvoinen! Huom! Riippumajoitteet vaativat aina pientä totuttelua, mutta kun sujut sen lainalaisuuksien kanssa, unet 5/5!
Nimimerkki Jesus the traveler 5.11.2014
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Selviytyi koko kesän kanssani melko kovissa olosuhteissa, tutustu vain riippumattoosi ja se muuttuu suosikki nukkumistapasi. Sen kestävyys ei ole koskaan pettänyt minua, liukutasku on täydellinen litle-musiikkiin yöllä / pidä olutta. Kuitenkin mielestäni väli on jotenkin pieni, mikä antaa alle suojan vaihdeillesi alla ja kaksi ankkuripistettä eivät riitä kovan tuulen sattuessa ... Kuitenkin laatu on mahtava, mallin kärki ja käärmeennahka kiillottavat sitä. Tuomio: KOKEILE IT: D
Nimimerkki poluntallaaja 31.8.2013
Nukkuma-asento ei ollut ainakaa itsellä mikään erikoisen mukava. Tuskin otan mukaan kuin sellaisiin paikkoihin, missä teltta ei ole vaihtoehto. Plussaa kestävältä vaikuttavista valmistusmateriaaleista.
Nimimerkki njhj 1.4.2009
28 yötä kyseisessä riippumatossa. Siinä nukkuu loistavasti. Mikään paikka ei oikeastaan puudu, koska paino jakautuu tasaisesti koko kropan mitalta. Kääntyilyn tarve on siis olematon. Pystyy kyllä tarvitaessa nukkumaan kyljelläänkin. selällään maaten mahtuu jalan koukistamaan sivulle. Pakkasella (-2c) kaipaa selänalle makuualustaa tai vastaavaa. Kondensoi kyllä jonkinverran, koska on niin tiiviisti makuupussia vasten, ettei pussi "hengitä" kosteutta ulos. Kostuuhan se pusii talvella muutenkin, mutta tässä jo parin yön jälkeen mielellään kuivattelisi jossakin, ettei lämpöarvot katoa. Välissä huopa tai vastaava auttaa kovasti. Loistava keksintö huonossa ja vetisessä maastossa. Painaa noin 1,6kg ja nopea purkaa ja kasata. Ei likaannu kasatessakaan, kun ei koske maata.