Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Naisten / lyhyet mallit » Fjällräven Kajka 55 W »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kiia N. 25.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Fjällrävenin 55 litran Kajka rinkka täytti kaikki odotukset heti ensimmäisellä vaelluksella. Rinkassa on kattavasti säätömahdollisuuksia, joten muutaman päivän harjoittelun jälkeen 82 kilometrin Karhunkierroksen vaellus taittu mukavasti. Neljän yön reissuun ystävän kanssa 55 litran reppuun mahtui kaikki tarpeellinen mukaan. Materiaali ja vetoketjut tuntuvat lujilta, joten Kajkan pakkaamisen kanssa ei tarvitse olla turhan varovainen. Rinkan kantojärjestelmä on jämäkkä, eikä hieman normaalia reppua suuremmasta painosta ollut mitään haittaa. Kehitettävää Kajkassa on rinkan alimman taskun vetoketjussa. Tämä vetoketju menee takkuisasti kiinni, oli tasku sitten tyhjä tai täysi. Sama ongelma tuntui olevan ystävän 85 litran Kajkassa.

Indrek K. 04.04.2019:
Yleisarvosana

Arto M. 16.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä, parempi, Kajka. Huolimatta siitä että Kajka on painavampi kuin jotkut muiden valmistajien mallit, on tämä edellä kantomukavuudessa ja kestävyydessä. Plussaa tulee myös siitä että koko pääosaston saa avattua kokonaan jolloin tavaroita on helppo ottaa ja järjestää. Tämä on naisten malli mutta toimii miehilläkin. 55 litraa riitti hyvin viikon tunturivaellukselle kun pakkasi mukaan olennaisen.

tii...@...om 03.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Lyhyenä (157 cm) naisena hyvä ja tukeva selässä. Todella näppärä edestä ja päältä oleva täyttömahdollisuus. Juomapulloverkkotasku sivussa ehkä hitusen liian pieni. Kaikin puolin ollut muuten tyytyväinen.

Nimimerkki Kajka! 11.04.2011:
Tukeva, kulutusta kestävä ja hylkii likaa. Erinomaiset pehmusteet. Ei varmasti hierrä, vaikka olisi miten painavaksi pakattu. Säätövaraa löytyy (erityisesti selkäsäädölle plussaa!). Vaikka tämäkin on ihan riittävä, niin ehkä kannattaa myös harkita saman mallin isompaa versiota, koska painossa ei juuri ole eroa. Viimeksi myhäilytti olla Kajkan omistaja, kun kaverin eri merkkisestä rinkasta irtosi toinen olkahihna Karhunkierroksen viidellä ensimmäisellä kilometrillä. (Suositellaan pakkaamaan myös parit Vauden metallisolkiset irtohihnat mukaan, niillä mentiin seuraavat 75 km, saa varuste.netistä =D ) Kajka on kyllä erittäin kestäväksi suunniteltu, ja parempi selässä kuin mikään muu testaamani rinkka. Mahavyössä olevat laukut on kätevät (esim. pienelle kameralle tai kävellessä naposteltavalle).