Lajit» Vaellus» Työkalut» Monitoimityökalut» Leatherman Skeletool»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.4.2021
Yleisarvosana
Kari L. 2.1.2021
Yleisarvosana
Alkuperäiseen Leathermaniin verrattuna mukavampi kädessä ja tarjoaa riittävät työkalut arkisiin asioihin joihin törmää valokuvaamisen tai retkeilen yhteydessä.
Raine H. 23.12.2020
Yleisarvosana
Jukka N. 29.7.2020
Yleisarvosana
Työkalu oli hyvä, mutta tilasin siihen myös lahjan saajalle kustomoidun nimikirjoituksen. Sitä ei siinä ollut - no olisikohan sopinut johonkin kohtaan ?
Janne K. 15.7.2020
Yleisarvosana
Skeletool. Se nyt vain toimii ja sisältää kaiken itselle olennaisen. Äärimmäisen näppärä pistää sisältämällään vyöklipsillä housuntaskun reunaan itse väline taskussa lepäillen. Aina mukana, päivittäin käytössä. Milloin pakettien avaamisessa, milloin jonkin ruuvin kiristämisessä ja usein näin rumpalina tarpeen kun taas kerran unohti viritysavaimen matkasta. Leathermanin Wave löytyy myös, mutta se on yleensä repussa kokonsa takia. Hyvin harvoin tarvitsee sieltä edes kaivella koska Skeletoolilla pärjää paremmin kuin hyvin. Itsellä hiilikuituosia sisältävä versio ollut jo vuosia mukana, tämän läpiteräksisen ostin lahjaksi välineen hyväksi havaittuani. Lisänä vielä tietysti takuu. Paitsi että se on pitkä, se myös todella toimii! Kerran hiilikuituversion käyttänyt takuuvaihdossa veitsen terän katkettua. Mutta siitä nyt on jo vuosia.
luc...@...om 19.10.2019
Yleisarvosana
Juho S. 20.7.2018
Yleisarvosana
Leatherman laatua. Terän saa helposti auki yhdellä kädellä.
Manuel V. 17.7.2018
Yleisarvosana
Anonyymi 24.4.2017
Yleisarvosana
Hyvännäköinen, kevyt ja kaikki tarpeellinen samassa.