Lajit‪» Vaellus‪» Puukot ja veitset‪» Puukot‪» Metsästyspuukot‪» Roselli Eräpuukko‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 13.10.2022
Yleisarvosana
PASCAL F. 6.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
VAHVA VALVON JA TERÄVÄ. Vahva veitsi, joka osoittautuu erittäin käteväksi joka päivä. Täydellinen Roselli-veitsi erittäin terävällä (ja helposti teroitavalla) terällä, erinomaisella kahvalla (mahtava toiminnallisuus täydennettynä puun mukavuudella ja kauneudella). Vaippakin on täydellinen. Kiitos herra Roselli (ja Varuste) tästä hienosta veitsestä kohtuulliseen hintaan.
Mikko P. 16.8.2022
Yleisarvosana
Paras puukko mitä minulla on koskaan ollut. On pysynyt timanttiviilalla hyvin terässä jo melkein 20 vuoden ajan säännöllisessä. Tuppi ei ole yhtä kestävä kuin puukko. joskus kärki on osunut muovilestan ohi ja tupen kyljestä ulos. Vyölenkki saisi myös olla paksumpaa nahkaa. Kahvan malli on varsin leveä ja litteä, eikä varmasti sovi kaikille käsille. Kokeile ennen kuin ostat. Minun täytyy kiehisiä vuollessa tai muuten enemmän voimaa käyttäessä laittaa hanska käteen, jotta ei peukalonhankaan tule rakko.
Anonyymi 24.3.2021
Yleisarvosana
Alexander V. 5.12.2020
Yleisarvosana
Christian K. 7.6.2017
Yleisarvosana
Hieno ja käytännöllinen
Timo U. 28.8.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 19.1.2019
Yleisarvosana
Ville H. 11.10.2018
Yleisarvosana
Matti P. 21.8.2018
Yleisarvosana
Hyvä tuote lahjaksiannettavaksi, käyttökokemusta ei vielä öle. Toivettavasti hinta pysyy kohtuullisena. Kaiverruksessa ongelmia , Jouduitte lyhentämään nimeä. Olisi hyvä jos voisitte ilmoittaa kuinka pitkä kirjoitus mahtuu terään. (kirjainten lukumäärä)
Nimimerkki tapsa 28.11.2015
Kyllä tällä pärjää, mutta ei kovin kummoinen. Plussaa: Kevyt Näppärän kokoinen Kahva on omaan käteeni erittäin mukava Halpa Miinusta: Terä on hyvin usein teroitusta vaativa Terän muotoilu on epäonnistunut, pakenee kärkeä kohti joten vuollessa puukko pyrkii karkaamaan "ulos" Terä on melko ohut ja liian lyhyt halosta pilkkeen naputtelua varten Itse tarvitsen puukkooni enemmän monikäyttöisyyttä, joten tämä on jäänyt laatikkoon.
Nimimerkki Lauri 18.4.2014
Käytössä jo 15v. Erittäin terävä ja iso plussa terän muodosta. Pidä hyvää huolta ja tässä veistä loppu elämäksesi.
Nimimerkki samoilija 17.10.2011
Käytössä ollut jo 7 vuotta. Tällä on kalat perattu, hirvet suolistettu/nyljetty, makkaratikut yms. kiehiset vuoltu sekä haavojakin sormiin saatu... Terävä ja hyvä eräpuukko johon voi luottaa vaativissakin tilanteissa. Suosittelen!