Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» Leiriteltat» Savotta FDF 20 (SA-20 -puolijoukkueteltta) + putket + kiilat»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Niko V. 11.2.2021
Yleisarvosana
Tomi H. 16.9.2020
Yleisarvosana
Teemu S. 2.4.2020
Yleisarvosana
Sini L. 12.7.2019
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin halusinkin ja pitää veden vähän rankemmallakin sateella ulkopuolella, vasta kolmannen kunnon sadepäivän jälkeen alkoi pikkasen tiputtaan vettä sisälle. Kaminan piipun luukusta pääsi tiputtamaan vettä, jos luukku olisi hiukan leveämpi suojaisiko paremmin?
Niina S. 11.4.2019
Yleisarvosana
Päivi M. 31.10.2018
Yleisarvosana
Onhan teltta iso ja painava kuljettaa,mutta tilava ja hyvä majoittua. Alumiiniputket on kevyet, kestivät meillä silti hyvin. Pari kohtaa missä teki tiukkaa saada putki paikoilleen. Kiilat painaa, mutta kestävät sitten juntata kunnolla maahan.
Riikka N. 2.10.2018
Yleisarvosana
Anu E. 17.8.2018
Yleisarvosana
Hyvä puolijoukkueteltta, normaali kasata.
Sanna P. 26.5.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Toni R 24.3.2019
Suosittelisin Savotalle että näihin telttoihin valmistettaisiin tuplaliepeet, yksi joka taittuu sisäpuolelle, jotta pohjavaate jää sisäliepeitten päälle makaamaan ja toinen olisi ulkopuolella ja toimisi sadeveden ohjaajana pois teltan laidoilta. Toinen vaihtoehto olisi, että näihin tehtäisiin ns. raystäs joka ulottuu 30-40cm teltyan seinien ulkopuolelle. Vinkki vinkki Savotan tuotekehittelyyn. Olisi teltta aivan täydellinen. Näissä teltoissa kun ei ole räystästä niin kaikki sadevesi valuu nainollen seiniäpitkin ja jos vahingossa on jäänyt esim. reppu seinän viereen, niin takaan ja alleviivaan sen että on reppu markänä tai ihan sama mikä on. Olen tässä teltassa viettänyt Kaldoaivin laidassa useat syys myrskyt ja sateet, joten tiedän tämän teltan heikot kohdat. Toivon Savotalle hieman lisää tuotekehittelyä näiden asioiden(puutteiden) saralta. Ystävällisin terveisin Toni R.
Nimimerkki Jaakko Arminen 6.11.2017
Nykyisten telttojen nurkkakepit on tosi hentosta tavaraa vanhoihin verrattuna, eli putkien päät osaa löijääntyy vaikka teltan pystyttäjällä olis tolkku mukana.