Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Ulkoilukengät‪» Miesten‪» Altra Olympus 5 Hike Mid GTX Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anders W. vahvistettu ostaja, 29.2.2024
Yleisarvosana
Pitkään paljasjalkakenkiä käyttäneenä etsin vaelluskenkiä joissa on leveä lesti, mutta silti hieman pohjaa ja vaimennusta. Onneksi sattui myyjä paikalle, joka suositteli Altra -kenkiä. Loistavat kengät! Todella mukavat jalassa, Goretex toimii, testattu loskakeleissä. Värivaihtoehtoja olisi saanut olla enemmän kuin yksi, mutta kivan värisethän ne ovat vaaleana. Saa nähdä kuinka kauan väri pysyy siistinä. Hyvät kengät, suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.12.2023
Yleisarvosana
Ihan huippu hyvä, leveä lesti, sopii myös ankkanräpyläiselle. Kiitos asiantuntevalle myyjälle suosituksesta, jaksoi etsiä ja ehdottaa sopivaa kenkää. Kengän väri on vain aivan hirveä mutta ei se menoa haittaa. Suosittelen vain pimeällä likkumista tai sitten poluilla missä ei ole muita.
Nimimerkki Jalkavaiva 1.2.2024
Liikavarvas pakotti kenkäkaupoille. Kengässä on todella leveä lesti johon tulehtunut jalkaterä mahtui ongelmitta. Kengät ovat äärimmäisen kevyet. Askel tuntuma ja askeleen rullavuus olivat äärimmäisen suurin hämmästyksen aihe ensimmäisiä askelia ottaessani. jalat ovat kun pumpulissa ja eikä astuessa tule iskua jalkaan. Kengissä on todella hyvä tuntuma alustaan eivätkä ole liukkaimmasta päästä. Oivalliset kulkimet päivittäisiin koirien ulkoilutukseen vaihtelevassa maastossa. Suosittelen ehdottomasti antamaan mahdollosiduuden ja olemaan rehellinen tuntemuksilleen miltä kengät tuntuvat jalassa.