Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Lundhags Abisku Xplore Ski Boot‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.4.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ei vielä käytetty, mutta näyttävät erittäin hyvin tehdyiltä. Pohjat ovat jäykemmät kuin haluaisin, mutta se on vähemmän jäykkä kuin Alpina Alaskani, luulisin siksi, koska se on Rottefellan vakiotuote, ja Lundhags lisää oman toppinsa. Myös saappaan mansetin yläosa on paremmin pehmustettu. Pidän myös irrotettavasta huopasisäkengästä, jonka avulla voin jättää mökkitossut kotiin, kun olen kiertueella. Joten tasaisempaan maastoon tämä on mielestäni sopivampi kenkä kuin Alpina Alaska Xplore. Ainoa asia, josta en pidä, on se, että saappaassa on erittäin suuri volyymi (leveä ja korkea sisältä), ja jalkani on päinvastoin. Ja koska nauhat alkavat pitkältä varpaalta, ei ole mahdollista käyttää nauhoja äänenvoimakkuuden vähentämiseen tällä tavalla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.3.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
lundhags Abisku xplore -saappaat ovat erittäin hyvälaatuisia, käytän koon 42 kenkiä, mielestäni minun olisi pitänyt ostaa koko 44 näistä, joten vaihdoin pohjallisen ja niistä tulee hyvin varpaat. Ongelma on saada jalkasi sisään ja minulla on alhainen äänenvoimakkuus. Ostaisin nämä vain, jos sinulla on laihat jalat