Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Miesten‪» Merrell Trail Glove 7 GTX Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.3.2024
Yleisarvosana
Todella vaikea saada jalkaan
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2024
Yleisarvosana
Hyvä kenkä ja omaan isoon jalkaan sopiva lesti. Juoksen paljon Merrellin Vapor gloveilla ja luottavaisin mielin otin saman kokoiset Trailit. Näissä on kuitenkin hyvin kireä varsi ja on hyvin hankala saada jalkaan (mutta sitten pysyy ja tuntuu kyllä hyvältä). Eli ottaisin suosiolla numeroa isommat, kuin normaalisti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.10.2023
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset sitten kun ne saa jalkaan, mutta kaula-aukki tosiaan niin nafti että melkein on oma projektinsa saada ne jalkaan. Ehkä löystyy ajan kanssa. Saa nähdä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.10.2023
Yleisarvosana
Todella vaikea saada jalkaa sisään kenkään. Kengän suuaukko on pieni eikä se jousta yhtään. Pohja on yllättävän kova verrattuna Merrell Vapor Glove 6:een. Toki se taipuu mutta odotin pehmeämpää paljasjalkakengältä. Kokonaisuutena pettymys.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.9.2023
Yleisarvosana
Hyvät paljasjalka kengät

johan t. vahvistettu ostaja, 13.9.2023
HYvät popot. Korkea jalkapöytäselle vaikea saada reijästä jalka sisään, ehkä venyy ajan myötä helpommaksi.

Nimimerkki MH 21.9.2023
Ihan idioottimaisesti muotoiltu varsi. Vaikka tilasin sopivan kokoiset kengät niin en saa kenkiä edes jalkaan. Pitäisi varmaan ostaa kolme numeroa liian suuret että jalan saisi edes kengän sisään.