Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Garmin‪» Enduro‪» Garmin Enduro 2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marko L. vahvistettu ostaja, 19.9.2023
Yleisarvosana
Täyttää kaikki odotukset. Todella huippu kello henkilölle joka harrastaa monia eri lajeja. pitkä akun kesto on hyvä lapin vaelluksille. Tarrahihna on ollut myös uusi kokemus ja tykkään.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.8.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2023
Yleisarvosana
Eipä juuri moitittavaa. Paras Garmin kello itselläni tähän mennessä ja akun kesto vähintäänkin riittävä tässä mallissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Minulla oli hr3 8 vuotta ja rakastin sitä nyt, ostin enduro 2:n ja näyttää siltä, ​​että minulla on kaikkien aikojen paras kello. Minulla on se 2 viikkoa ja se näyttää ja toimii loistavasti.enemmän vaihtoehtoja kuin ennen , olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen Garmin teki ihmeen vielä kerran.mukava näyttö ja paljon valittavissa olevia vaihtoehtoja jokaisessa harjoituksessa.Thanx GARMIN

Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.6.2023
Yleisarvosana
Loistava akunkesto ja monipuoliset ominaisuudet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.4.2023
Yleisarvosana
Akunkesto on ollut hyvä, muutenkin laite on vähintäänkin täyttänyt odotukset. Rannemittauksen tarkkuus on riittänyt melontaan, työmatkapyöräilyyn ja päivittäiseen touhuamiseen. Maastopyöräilyssä jäin vahva epäilys, että syke näytti liian pieniä lukuja. Seuraaville lenkeille sitten sykevyö mukaan matkaan. GPS vaikuttaa muuten tarkalta, mutta korkeuslukemaan ei kannata liiaksi luottaa. Suoritusten lataaminen Garmin Connectiin on sujunut hyvin ja luotettavasti. Nailonhihna on mukava ja ilmava, myös Velcro-lukitus on toiminut hyvin. Hihna saisi olla hivenen pidempi, jotta kellon saisi pujotettua helpommin käteen.
Olli L. vahvistettu ostaja, 12.4.2023
Yleisarvosana
Parin viikon käytön jälkeen vaikuttaa erittäin hyvältä kellolta, jopa aiempaan Forerunner 945 verrattuna. Akun kesto on huippuluokkaa. Aamuraportti ja harjoitteluvalmius ovat päivittäisessä käytössä ja miellyttävä lisä. Kosketusnäyttö tekee kartan käytön helpoksi. Kellon suurempi kokokaan ei ole häirinnyt. Suosittelen ultraajille!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.3.2023
Yleisarvosana
Eriomainen laite, joka on yllättänyt positiivisesti , siitä huolimatta että tutustuin ennalta useisiin sitä koskeviin testeihin. Aluksi säädettävää riittää niin paljon, että meinaa hengästyä. Säätöjen teko kunnolla kuitenkin palkitaan erinomaisena käytettävyytenä ja täsmälleen sellaisena informaationa, kuin käyttäjä haluaa. Akun kesto on erinomainen. Ekalla latauskerralla laite arvioi akun kestoksi 32 vuorokautta, eikä tuo luku ole edes kaukana todellisuudesta, siitä huolimatta, että liikun aktiivisesti ja käytän laitetta näiden suoritusten mittaamiseen. Suosittelen ehdottomasti, ellei melko korkea hinta ole esteenä hankinnalle.
Constantin B. vahvistettu ostaja, 20.3.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Päivitin fenix6X safiirikellosta. Akku on vaikuttava... unohdin ladata sen. Pidän uudesta kosketusnäytöstä ja myös siitä, että uudessa enduro2:ssa on paljon enemmän terveystoimintoja (aamuraportti, harjoitusvalmius, kuntokuva, kestävyys jne.) verrattuna siihen, mitä minulla oli. Kaiken kaikkiaan rakastan kelloa.
Ilkka P. vahvistettu ostaja, 8.3.2023
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva kello, akku tuntuu kestävän todella hyvin, ollut nyt muutaman viikon enkä ole ladannut kertaakaan kelloa otettuani käyttöön. Mukavasti nousee päivähaasteet, jos / kun pääsee niitä ylittelemään. Reenit on helppomerkata ja toimii myös boulderoinnissa kivasti, siellä on todella monipuoliset valinnat radoista ja vaikeustasoista. Kangasranneketta pitää myös kehua, on todella hyvä ja tässä mallissa vakiona paikoillaan. Silikoniranneke myös pakkauksessa mukana. Laite kannustaa siis liikkumaan. Tämä laite on arvosteltu monessa testissä parhaaksi ja ovat kyllä oikeassa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä akunkesto, navigointi nopeaa ja tarkkaa vaikeassakin maastossa, monia hyviä ominaisuuksia vuoristojuoksuun. Yksinkertaisesti erittäin hyvä kello.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.1.2023
Yleisarvosana
Monipuolinen urheilukello, joka on kevyt kädessä. Loistava akunkesto. Ei moittimista.