Lajit‪» Vaellus‪» Työkalut‪» Monitoimityökalut‪» Gerber Dual-Force‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 11.11.2022
Yleisarvosana
Juha-Pekka J. 23.7.2022
Yleisarvosana
Yksi harvoista siirtoleuka-monitoimityökaluista. Pihdit ovatkin melko massiiviset auki asennossa, mutta kuuluu asiaan. Leuoissa kaksi pykälää; normiasento kiinni, sekä n. 10mm lisävälys. Pihdit ovat malliltaan tylppäpäiset. Töissäni käyttöä onkin juuri enemmän suuremmille leuoille, kuin perinteisimmille pistokärkisille pihdeille. Myös "center-axis" ruuvimeisseli on hyvä, eli nimensä veroisesti se keskittyy keskelle työkalua, jolloin sen käyttö on luonnollista ja mukavaa. Kärkiä on yhteensä kolme kappaletta: 2 x philips ja 1 x taltta. Viila(t) on itselleni ollut aina melko turhakkeita, mutta onneksi viilan päähän on tullut taltta, mille voikin jo jotakin käyttöä löytyä. Lankaleikkuri on pihtien "sisäkaarteessa", jolloin tuntuu ettei voimaa saa siirrettyä leikkaukseen, sekä muutenkin käytettävyys huonompi verrattuna kärjen puolella oleviin leikkureihin. Leikkurin leuat ovat ns. kiinteät, eivätkä ole siis vaihdettavissa. Toinen kyseenalainen asia on ruuvikärkien muoviset säilytyslokerot työkalun toisessa päässä. Ne muljautetaan esille, eikä tähän suurensuurta voimaa tarvita, joten kyseenalaista on miten kärjet säilyvät tai miten nuo säilytyslokerot kestävät, jos ja kun työkalu tipahtaa maahan/betonille. Tarkennuksena, kärkiosat eivät pysy paikallaa vain tiukan sovituksen ansiosta, vaan magneetit auttavat tässä (säilytyslokeroissa sekä itse meisselivarressa). Tiivistettynä: laadukkaat ja hintalaadultaan loistavat, ja ykkösvalinta jos tarvitset aina mukana kulkevaa mutteri/pultti/vastaavien kohteiden työkalua sekä hyvää ruuvaria
Anonyymi 22.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Monityökalulla on uskomatonta suunnittelua. Hintaansa nähden laatu on riittävä. Upeat pihdit, veitsi, viila talttalla ja keskitetty ruuvimeisseli. Mielestäni Surge on hieman parempi ja jäykempi, mutta paras gerber koskaan.