Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Päiväreput‪» Fjällräven Kajka 35‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä reppu Istuu täydellisesti selkään
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukas pakkaus vahvoista materiaaleista, postitus oli erittäin nopea ja yleinen kokemus oli uskomaton Matt Australiasta 🇦🇺
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.11.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Vankka reppu laadukkaista materiaaleista, joten se on hieman raskaampi. Kun päälokeroon yritetään päästä etuvetoketjun kautta, on avattava kaikki neljä sivupuristushihnojen soljetta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.11.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.7.2023
Yleisarvosana
Paljon säätöjä rinkassa ja kyllä siitä hyvän saa jos vaan viitsii säädellä. Suoriutuu hyvin muutaman päivän retkestä riipparikamoilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.10.2023
Yleisarvosana
Anto L. vahvistettu ostaja, 5.9.2023
Yleisarvosana
Plussaa: Säädettävyys ja istuvuus (185cm. M/L) Vaikuttaa kestävältä materiaalilta Tukevan oloinen vetoketju Päällisläppä toimii kätevänä vyölaukkuna tai olkalaukkuna. Tulee usein käytettyä. Toimii hyvin pyöräillessä täyteen lastattuna. Mukana ollut kaukoputki jalustoineen ja kamera. Aukeava etuläppä hyvä kamojen penkomiseen. Todella tukeva myös silloin, kun tavaraa pakkaa repun ulkopuolelle. Jokapäiväisessä käytössä. miinusta: Voi tuntua kömpelöltä, etenkin kun lantiovyö auki ja tarttuu joka paikkaan. Rinkkamainen päivittäisessä käytössä

Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.6.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kivan näköinen reppu valitettavasti sain sen, jossa oli valtava kynämerkki. Myös saumat ovat melko löysät, saa nähdä kuinka kauan ne kestävät.
Kirsi K. vahvistettu ostaja, 17.5.2023
Yleisarvosana
Reppu on juuri passelin kokoinen päivän ulkoiluun. Hyvin mahtuu keittimet, eväät ja vaatekerta mukaan. Avattava etupaneeli on hyvä lisä myös pienemmässä repussa. Repun säädöt ovat todella hyvät, 150cm pitkä pätkä sai taakkansa kevyesti kulkemaan.