Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Miesten‪» Merrell Vapor Glove 6 Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo H. vahvistettu ostaja, 18.4.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.3.2024
Yleisarvosana
Hankin kengät juoksumattojuoksua varten, siinä käytössä ei minkäänlaista moittimista. Ulkokäytöstä ei kokemusta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2024
Yleisarvosana
Jarno P. vahvistettu ostaja, 6.2.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.12.2023
Yleisarvosana
Mukavat jalassa. Tuntuu kuin kenkiä ei olisi ollenkaan. Ilmavaa materiaalia joten ei helteilläkään tunnu jalassa tukalalta. Yhden kesän ollut käytössä enkä löydä moitittavaa.
Harri H. vahvistettu ostaja, 13.10.2023
Yleisarvosana
Hankin salijalkineiksi. Ensimmäisen kahden tunnin treenin jälkeen kantapää kipeytyi. Seuraava treeni normikengillä. Kolmas treeni taas Merrereillä. Kantapääkipu hävisi treenin aikana eikä tämän jälkeen mitään muuta sanottavaa kuin, että erittäin toimivat salikäytössä! Hyvä pito ja tuntuma lattiaan eikä edes huomaa, että jaloissa olisi jalkineita. Aivan loistava ostos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.10.2023
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakengät omalle kohdalle ja toistaiseksi olen ollut todella tyytyväinen. Todella mukavan tuntuiset kävellessä ja juostessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.10.2023
Yleisarvosana
Mainiot paljasjalkakengät! Ilmavat, kevyet ja pehmeän taipuisa pohja kuten kunnon paljasjalkakengässä kuuluukin.
Tero W. vahvistettu ostaja, 18.9.2023
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävät kengät jalassa. Alkuun kävelyssä kantapää "tärähti" mutta nopeasti kävely alkoi pehmentymään. Olen käyttänyt kenkiä päivittäin nyt kolmisen viikkoa yhtä poikkeusta lukuunottamatta kun olin kaverin häissä. Kengillä olen kävellyt jo noin 100km reipasta vauhtia maastossa ja ulkoilu väylillä. Pohjan kuviointi ja materiaali antaa erittäin hyvän pidon alustaan. Ovat ensimmäiset jalkineet joista ei ole tullut hiertymiä missään vaiheessa, myös aiemmin pitkiä matkoja kävellessäni ilmenneet nilkan ja polven kivut ovat loppuneet näiden käytön myötä.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.9.2023
Yleisarvosana
Varsin mukavan tuntuiset kengät, hyvät kävelylenkeillä metsäpoluilla.

Timo K. vahvistettu ostaja, 22.7.2023
Yleisarvosana
Kuudes versio suositusta paljasjalkakengästä. Itselläni jo kolmas vuosikerta näitä ja olen ollut tyytyväinen.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.8.2023
Yleisarvosana
Hyvät paljasjalkakengät. Pohja vaikuttaa kuukauden käytön jälkeen vahvalta ja kestävältä. Kengät kuivuvat nopeasti mikäli ne pääsevät kastumaan. Pohja on sopivan paksuinen hyvän tuntuman saamiseksi maahan. Jalkani eivät ole kipeytyneet näiden kenkien käytöstä ollenkaan vaan minua vaivannut lonkkakipu hävisi kokonaan pois paljasjalkakenkien käytön aloituksen myötä. Lisäksi jalkapohjani lihakset ovat vahvistuneet huomattavasti. Pidempi käyttö näyttää miten pohjat kestävät käyttöä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.7.2023
Yleisarvosana
Aluksi ajattelin, että onpahan lätyskät. Muutaman käyttökerran jälkeen en vaihtaisi kenkiä mihinkään muihin.
Jonathan S. vahvistettu ostaja, 11.7.2023
Yleisarvosana
Hyvät kengät. Nike lenkkareissa koko 44, näissä 44,5 joka ok. Ostin nämä arkikäyttöön, toiset samanlaiset työpaikalla jossa kova betonilattia. Kun paljasjalkakenkiin tottuu niin ei paljon muita enää pysty edes käyttämään. Hengittävät hyvin verkkokankaan takia, tosin vähänkään vesiroisketta niin sukat märkänä. Pohjien pito toimii hyvin jopa märällä sileällä pinnalla. Metsäpolkukäytössä toimivat, risukossa verkkokangas saattaa kerätä roskia mukana.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.6.2023
Yleisarvosana
Vapor glove on ehkä aavistuksen paksuuntunut aiemmista versioista?
hal...@...om vahvistettu ostaja, 18.6.2023
Yleisarvosana
Hyvin kevyet kuin kävelisi sukkasillaan. Pohja sopivan ohut jotta jalat tuntevat alustan. Selkäsäryt loppuivat heti toisena käyttöpäivänä. Kengät päivittäisessä käytössä. Suosittelen vahvasti jos kärsii selkäsäryistä.
Jarmo H. vahvistettu ostaja, 18.6.2023
Yleisarvosana
Ei mitään huonoa, tosi mukavat jalassa. Leveä lesti, niin tuntuvat hyvältä tämmöselle jolla on hermovaurio jalassa.
Toni H. vahvistettu ostaja, 4.6.2023
Yleisarvosana
Kevyet ja laadukkaan oloiset paljasjalkakengät.
Henry H. vahvistettu ostaja, 1.6.2023
Yleisarvosana
3 vuotta olen käyttänyt vain paljasjalkakenkiä. Moni ei tiedosta jalkojen valtaisaa hermo ja lihas ja nivel pakettia jonka pitäisi saada liikkua vapaasti. Kengässä on oltava tilaa varpaille ja jalkaterälle tilaa ”elää” 200000 hermoa jalkapohjassa on helppoina aktivoida kun alkaa kävellä paljainjaloin tai paljasjalkakengillä. Vahva ja terve jalka kehittyy kun askeltaa luonnollisesti ja siihen Merrell on osannut valmistaa erittäin hyvän jalkineen joka sopii arkeen tai vaikka metsässä rymyämiseen.
Jani F. vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Kevyet ja yhden päivän kävelyn 20kg rinkan kanssa jälkeen, voi sanoa et tuntee hyvin polun pinnan jalkapohjissa ja terävät kohdat (ei pistosuojattu). Kastuessa omasta mielestä kuivaa hitaasti, mutta ei nämä vaellukseen olekaan tarkoitettu
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.5.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.5.2023
Yleisarvosana
Hyvät paljasjalkakengät. Pohjassa on kuviota joten pitoa ainakin kuivalla alustalla on. Kuviot ovat kuitenkin kovia, joten kenkä toimii myös esim salikäytössä. Koossa valitsin pienemmän taulukon mukaisen ja se toimi hyvin.
Robin M. vahvistettu ostaja, 19.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen istuvuus ja tuntuu mukavalta sukkien kanssa tai ilman. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Suositella.