Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Miesten‪» Xero Shoes HFS Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.3.2023
Yleisarvosana
Hyvä juoksukenkä tielle, ja toimii vaikka arkikäytössäkin paljasjalkakenkänä. Pahimpana miinuksena valmistusmaa (Kiina). Liukkaalla kelillä tosi liukas, mutta kesäkelille nämä on varmasti tarkoitettukin. Kenkä on muotoiltu ihmisen jalkaan sopivaksi, eikä purista jalan luita kasaan. Yleensä saan juostessa helposti isovarpaan tyvinivelen päälle hankautuman, mutta ei näiden kanssa, koska jalalle on luonnollinen tila. Näissä nauhoituksen alaosan rakenne ei hierrä jalkaa. Päivitys 10/2023: syksyllä verkkokangas murtui päkiän sisäsivulta ulkopohjan liitoksen luota. Pystyy käyttämään varmasti vielä melko pitkään, mutta roskia tulee varmasti enemmän sisään. Kun ulkopohjalla on 5000 mailin takuu, niin kankaatkin saisi kestää vähän enemmän. Putoaa neljästä tähdestä kolmeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.6.2023
Yleisarvosana
Hyvä tuntuma! Tosi hyvät juoksuun.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.5.2023
Yleisarvosana
Toimivat hyvin sekä asfaltilla että maastossa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.12.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat kengät. Yllättävän hyvä pito lumella. Mitoitus 1/2 kokoa normaalia pienempi.
Nimimerkki DM 17.4.2023
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Onko paino oikea? XEROn verkkosivuilla koon 42 kenkä painaa 224 grammaa. Vai onko eri sukupolvia, joissa paino on erilainen?