Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Miesten‪» Xero Shoes Mesa Trail II Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Linus S. vahvistettu ostaja, 19.4.2024
Yleisarvosana
Hyvät lenkkarit nolla dropilla. En luokittelisi paljasjalkakenigiksi, pohja on huomattavasti paksumpi kuin kaikissa paljasjalkakengissä mitä omistan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.3.2024
Yleisarvosana
Markus O. vahvistettu ostaja, 22.2.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kengät ovat hienot ja istuvat hyvin. Laatu on todella hyvä. Mutta Varusten palvelu ja viestintä on erittäin huonoa! Luvatut päivämäärät ovat hyödyttömiä ja viivästyvät. Suurin osa vastauksista on järjestelmän luomaa palautetta, mikä on hölynpölyä. Tulevaisuudessa ostaa muualta!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.2.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä tiiviste ja istuvuus ja erittäin mukava. Täydellinen arkeen ja retkeilyyn erittäin kevyenä kenkänä, joka antaa hyvän avojaloin tunteen ja jossa on runsaasti pitoa kaikenlaisissa maastoissa
Ville K. vahvistettu ostaja, 27.9.2023
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen kenkä. Pohjan kuvio tuntuu hieman läpi ilman pohjallista kovalla alustalla, mutta hyvin vähän. Pohjamateriaali on yllättävän kovaa ja jäykkää mutta pitoa on silti ihan riittävästi. Murskeella pystyy hyvin juosta ilman ongelmia. Pakkaskelin pidosta ei vielä tietoa. Kenkä asettuu tosi hyvin jalkaan xeron sandaaleista tutun kiristyssysteemin takia. Ehkä ainoa miinus tulisi vedenpitämättömyydestä, mutta ei tule koska ei näitä ole tehtykään vedenpitäviksi.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.7.2023
Yleisarvosana
Jari A. vahvistettu ostaja, 27.6.2023
Yleisarvosana
Todella mukavat paljasjalkakengät, sopivan paksuinen pohja kovempaankin maastoon. Yksi tähti lähtee pohjallisesta, joka ei pysy paikallaan.
Toni N. vahvistettu ostaja, 3.5.2023
Yleisarvosana
Nää oli heti juoksuvalmiit - ei totuttelu, ei jalkaa hankaavia kohtia. Koko just sitä mitä ilmoitettiin (senttitaulukko eli oma pidempi jalka 27 cm. Otin 43:t joissa on just se sentti tilaa minkä halusinkin ja niin väitti myös kokotaulukko). Kestävyyden näyttää vaan aika, mut 30 km polkujuoksujen jälkeen olen kyl enempi kuin tyytyväinen. Ei noilla ehkä kandee asfaltilla mennä (pohjan kuvio tuntuu läpi), mut polulla toimivat hyvin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.4.2023
Yleisarvosana
Kokemuksia on kevättalvelta ja keväältä polkujuoksusta. Jostain syystä näissä pohjalliset liukuivat kantapään takaa ulos kengästä. Xero HFS-tiejuoksukengässä tätä ei tapahdu, vaikka pohjallinen vaikuttaa samanlaiselta. Ratkaisin asian ottamalla pohjalliset pois, jota valmistajakin suosittelee maanläheisemmän tuntuman saavuttamiseksi. Nyt kenkä olisi tosin voinut olla puoli numeroa pienempi, mutta OK näinkin. Voi myös säätää sukkavalinnalla. Pito maastossa melko hyvä, ei pitävimpien polkulenkkareiden tasoa, mutta varsin riittävä. Ei hierrä jalkaa, koska muoto on leveä jalan mukainen (sovittamani Merrel-paljasjalkakenkä oli aivan liian kapea, eivät selvästikään ymmärrä paljasjalkaideaa Merrelillä). Saisi olla vesitiivis sentin nykyistä korkeammalle maasta, niin sukka ei kastuisi niin helposti. Varsin hyvä paljasjalkakenkä polkujuoksuun ja vastaavaan ulkoiluun.