Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Akkulämmitteiset käsineet‪» Heat Experience All-Mountain Mittens Unisex‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.2.2023
Yleisarvosana
Minulla on niin huono verenkierto käsissä että joudun pitämään lämmityksen suurimmalla teholla ja silloin akkujen käyttöaika jää vähän lyhyeksi. mutta hyvin lämmittää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.1.2023
Yleisarvosana
Pitää palelevat kädet lämpiminä pakkasessa. Laadukkaan oloiset.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Tuote vastasi kokoansa. Tuote on miellyttävä käyttää. Käsineet myös lämpiää hyvin. Ainoastaan jälleen erilainen latauspää kuin kaikissa muissa laitteissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.1.2023
Yleisarvosana
Rukkaset ovat kokonaisuutena toimivat ja laadukkaat. Työn laatu ja materiaalit on OK. Akkujen kapasiteetti on hiukan valittu alakanttiin, joten suosittelen vara-akkujen hankkimista heti aluksi. Itse kaipaisin peukalon lämmitykseen hieman lisää tehoa. Jatkokehittelyssä kannattaisi miettiä, voisiko kohtuullisella lisähinnalla saada aikaan esim huomiovalon alhaiselle akkujen varaukselle. Suosittelen ko rukkasia paleleville käsille!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.12.2022
Yleisarvosana
Rukkaset lämpenevät nopeasti. Akun paino ei juurikaan haittaa, mutta pitkä varsi on takin hihan päällä hankalan tuntuinen. Hiukan kömpelöt käyttää, mutta vaikkapa pakkasessa seisoskellessa oiva apu herkästi kylmeneville käsille.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2022
Yleisarvosana
Puolison kädet eivät enää palele pihalla pakkasessa näiden käsineiden ansiosta. Jos tuotetta haluaisi jotenkin parantaa, niin se olisi jonkinlainen akun varaustason ilmaisin. Pieni miinus tulee myös siitä, että akku lähtee helposti pois lokerostaan ja roikkuu täten hanskan ulkopuolella.