Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Tekokuitutakit‪» Naisten‪» Fjällräven Nuuk Parka Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2023
Yleisarvosana
Halusin hankkia takin, jota en joutuisi uusimaan pitkään aikaan ja mallin piti olla tarpeeksi klassinen, että se kestäisi pitkän käytön näyttämättä siltä. Ja silloin tietysti tarvitaan laatua. Tilasin ensin Nuuk parkan omassa koossani M, joka oli liian suuri (olisinpa lukenut arvosteluja tarkemmin...) Ja sitten vaihdoin sen kokoon S. Takki on edelleen reilu - jos olisin tarkoittanut sen pelkästään kaupunkikäyttöön, olisin vaihtanut kooksi XS. Mutta koska takki pääsee myös retkille, se sai olla sen verran reilu että alle mahtuu kerroksia. Todella lämmin, plussaa suuret taskut joihin mahtuu kaikki tarvittava (ja tarpeetonkin, sen verran takkiin saa piilotettua tavaraa;D ) ja tiukasti kaulaa vasten istuva kaulus, joka estää tuulen puskemisen sen kautta sisään. Hintansa väärti ostos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Super lämmin, erittäin laadukas parka toppi!👍🏻👍🏻
caroline m. vahvistettu ostaja, 7.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen erittäin tyytyväinen tähän kauniiseen ja mukavaan parkkiin. Epäröin pitkään kokoa, lopulta otin XS:n ja onneksi…. Olen 1m72/58kg Sivuston osalta ei mitään sanottavaa, kaikki meni hyvin!
NATHALIE A. vahvistettu ostaja, 3.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä on kolmas ostamani Nuukin naisten parka (eri väreissä) ja se on edelleen yhtä lämmin, ja asusteet. Se on erittäin kestävä ja sen useat taskut ovat riittävän syviä, jotta voit laittaa paperit, älypuhelimet ja kaiken mitä nainen tarvitsee kuljettaa mukanaan ilman laukkua. Olen 1,71 m pitkä ja käytän sitä aina XL-kokoisena, jotta olisin erittäin mukava kaikissa käsivarsien liikkeissä. Hihat ovat tarpeeksi leveät, etteivät ne ole kireät, kun laitan alle useita kerroksia (aluspaita, villapaita, fleecetakki). Se, että se laskeutuu matalalle jaloille, estää pakaraan jäähtymisen, seisomisen tai istuimen ulkona. Vetoketju on erittäin tukeva, takki sulkeutuu nopeasti ja hyvin. Suosittelen tätä takkia 100%!
Kari J. vahvistettu ostaja, 15.1.2023
Yleisarvosana
Astrid S. vahvistettu ostaja, 15.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin laadukas takki.. erittäin lämmin... mutta myös vastaavasti "raskas"... klassinen malli, jossa on paljon taskuja... Olen rakastunut Pakcaan.
Riitta H. vahvistettu ostaja, 14.1.2023
Yleisarvosana
Ihana takki! Se on käytännöllinen ja lämmin tällaiselle ulkoilmaaelämää viettävälle vilukissalle. Taskuja on runsaasti. Huppu on kerrassaan mahtava, kun siinä on ”rautalanka”, jolla hupun saa muotoiltua juuri oikeanlaiseksi. Olin tätä takkia himoinnut jo pari vuotta, ja onneksi nyt raaskin sen ostaa! Jos se on yhtä hyvää tekoa kuin edellinen Fjellun talvitakkini (Una, joka on toki edelleen myös käytössä yli 10 vuoden jälkeenkin), niin olen todella tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi Nuuk-takkia sen ostoa harkitsevalle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.1.2023
Yleisarvosana
Sopivan lämmin pohjoseenkin. Hihat saisivat olla pidemmät.
Vivien B. vahvistettu ostaja, 10.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tilasin sieltä ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Erittäin suositeltavaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.1.2023
Yleisarvosana
Muhkea parka, joka on kuin tehty Suomen talveen. Erityisesti arvostan sitä, että parkassa on paljon taskuja - niin sisä-kuin ulkopuolella😊 Huppu todellakin suojaa kasvoja. Olen 169cm pitkä ja painan 70kg, minulle koko l on hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.12.2022
Yleisarvosana
Aivan ihana ja lämmin takki! Isot taskut, joissa pysyy tavarat varmasti tallessa. Reilua kokoa on, jos mietit kahden koon välillä, suosittelen ottamaan pienemmän.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
valitettavasti liian iso
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2022
Yleisarvosana