Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Ulkoilukengät‪» Miesten‪» Lundhags Stuore Low Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mart T. vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mikä on hyvää: Suunnittelu on erittäin siistiä ja minimalistista. Rakennuslaatu tuntuu huippuluokan ja kestää laajaa käyttöä. Mikä voisi olla parempi: istuvuus ei ole ihanteellinen - kenkä ei lukkiudu jalkaani, joten se liikkuu ylös ja alas kantapäästä kävellessäni. Etuistuvuus on kuitenkin erittäin hyvä. Pohja on melko kova, joten se on erittäin liukasta kävellä kovalla lumella tai jäällä (luulen, että se on kompromissi, jos sinulla on pidempikestoinen kenkä).
Zoltán C. vahvistettu ostaja, 28.6.2023
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Odotin innolla tilaamani "Lundhags Stuore Low" -kenkäparin saamista. Kengät näyttävät erittäin hyviltä ja ne ovat erittäin kestäviä. Sopivuudessa on kuitenkin jotain outoa. Jalkani ovat kapeat ja vaikka edestä istuvuus on hyvä, niin takaa tuntuu todella kapealta ja kengät kokonaisuudessaan erittäin jäykiltä. Valmistellessani tulevaa vaellusmatkaani laitoin jalkaani upouudet Stuore Low -kengät ja lähdin kävelylle. Noin 1 km:n jälkeen nilkoihini sattui niin pahasti, että jouduin kääntymään takaisin. Minulla on nyt ruma haava molemmissa nilkoissani. Yritän rikkoa kenkiäni, mutta en aio ottaa riskiä käyttää niitä tulevalla vaellusmatkallani. Nyt tunnen itseni täysin masentuneeksi. Kengän koko on sopiva, mutta istuvuus on outo. Näyttää siltä, ​​​​että olen käyttänyt paljon rahaa kenkäpariin, jota en voi käyttää.
Anonyymi 30.6.2023
Ikävä kuulla, että kengät eivät olleet hyvät. Valitettavasti jokaisella on yksilöllinen muoto, eivätkä kaikki kengät sovi kaikille käyttäjille. Jos epäilet, että kengät voivat olla viallisia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme aloittaa reklamaatioprosessin. Kiitos.