Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Tarvikkeet‪» Korjaustarvikkeet‪» Ompelutarvikkeet‪» Steamery Sewing Kit‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.2.2024
Yleisarvosana
En ole vielä päässyt kokeilemaan tuotetta, mutta sisältö vaikuttaa erittäin hyvälle ja laadukkaalle. Pakkaus mahtuu myös pieneen tilaan. On hintansa vääri!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2024
Yleisarvosana
Hyvä setti kotivaraksi tai matkoille mukaan
Hannu-Pekka P. vahvistettu ostaja, 7.11.2023
Yleisarvosana
Loistava ja näppärä paketti joka kulkee helposti mukana, eikä tarvitse lakki kädessä olla vaimon ompelupakilla kun pitää innovoida.
Joonas O. vahvistettu ostaja, 25.10.2023
Yleisarvosana
Kaikki tarvittava korjauksiin on setissä ja revenneen housun saumat ovat kestäneen nyt ainakin jo kaksi viikkoa. Pesua en ole vielä testannut.
Petteri M. vahvistettu ostaja, 11.4.2022
Yleisarvosana

Juha P. vahvistettu ostaja, 30.1.2023
Yleisarvosana
Kattava ompelusetti, jossa tulee kaikki tarvittava satunnaiselle varusteiden paikkailijalle yhdessä paketissa. Painotus tuntuu kuitenkin olevan enemmänkin normaalivaatteissa, ei niinkään teknisissä urheilu-/erämateriaaleissa. Toki näitä harvemmin sitten langalla harsitaankaan.
sam g. vahvistettu ostaja, 6.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiinnostuin ja hämmästyin sen sisällöstä. Se on ehdottomasti hintansa arvoinen ja erittäin kätevä ottaa mukaan matkalle.
Kai B. vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Erinomainen setti. Kaikki mitä tarvitsee.
Niko R. vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Menee pieneen tilaan, sisältää kaiken tarvittavan. Itse lisäsin mukaan vielä rulla vahvaa karhulankaa. Neulat ja sakset tuntuvat laadukkailta.