Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪» Fenix HM65R Superraptor 2, 1500 lm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jansen T. 2.10.2022
Yleisarvosana
Hyvä taskulamppu, akkuasetus on paras, mukavaa olla ostamatta jatkuvasti vaihtoakkuja.
Anonyymi 24.9.2022
Yleisarvosana
Hyvältä vaikuttaa pikku testauksella. Kestävyys,akun kesto ym. selviää sit pidemmällä aikavälillä.
Sami H. 22.9.2022
Yleisarvosana
maineensa arvoinen. Hyvä valoteho ja akku riittää mukavasti.
Anonyymi 15.9.2022
Yleisarvosana
seppo s. 14.9.2022
Yleisarvosana
Hyvä suositus teidän ammattitaitoiselta myyjältä. Toimivat hyvin veneessä jäämerellä.
Anonyymi 9.9.2022
Yleisarvosana
Täydellä teholla ihan järjettömän kirkas valo. Lähi ja kaukovalolle omat led-valonlähteet, mikä toiminee myös backuppina jos toinen sattuu pettämään? Omaan käyttööni riittävä määrä tehon eri portataita. Jos nyt jotain kaipaisi tähän lisää, matalatehoinen punavalo ehkä. Tosin itsellä sen käyttö jäisi aika vähäiseksi. Akun kesto keskitehoilla ihan oivallinen ja silloinkin valoa on riittävästi useimpiin toimintoihin ja liikkumiseen maastossa. Plussaa myös 18650-mallin yleisakku, joten edullista lisävirtaa pidemmällekin seikkailulle on helppo ottaa mukaan. Tää on kyllä hintaisekseen hyvä.
Ossi S. 7.9.2022
Yleisarvosana
Tällä hetkellä tuote vaikuttaa erittäin lupaavalta. Valotehoa riittää vallan mainiosti esim. metsässä, mökillä, kotona missä vain valoa tarvitset. Akun kestosta en osaa sanoa vielä, mutta lupauksien perusteella sekin vaikuttaa ihan hyvältä (pakkasessa varmasti huononee). Vesi- ja pölytiiviys on suuri plussa! Suosittelen tuotetta lämpimästi 😆👍
Anonyymi 24.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja uskomattoman kevyt ja kompakti lamppu. Ei turhia irrallisia härpäkkeita jotka helposti rikkoontuisivat. Lähityöskentely onnistuu hyvin samoinkuin kaukohommat kahden erillisen valon ansiosta. Pannan kiristysmekanismi täsmällinen ja nopea. Plussaa siitä, että toimii tarvittaessa tavallisilla pattereilla ja USB-latauksesta, jolloin erillistä, laitteen omaa laturia ei tarvitse kuljetella mukana vaan lataus hoituu siinä missä kännykkäkin.
Anonyymi 9.8.2022
Yleisarvosana
Upea taskulamppu. Olisi mukavampaa, jos boa-kaapelit olisi rajoitettu päänauhan sisällä, mutta muuten erinomainen.
Dan G. 3.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 24.7.2022
Yleisarvosana
Kaikki TOP!
Anonyymi 9.7.2022
Yleisarvosana
En ole käyttänyt paljoa, mutta testasin yöllä ja toimi moitteettomasti. Hyvin tuo, ja istuvuus ja mukavuus päässäni näyttivät erittäin hyvältä.
Anonyymi 9.7.2022
Yleisarvosana
Corentin N. 7.6.2022
Yleisarvosana
Tämä otsalamppu on aivan upea! Ostin sen useiden ilmoitustaulujen suositusten perusteella ja olen iloinen, että tein. Kotelo on valmistettu alumiinista ja tuntuu kestävältä (se auttaa haihduttamaan lämpöä). Halusin valaisimen, joka olisi riittävän tehokas sekä valonheittimellä että kapealla valokeilassa ja joka säilyttäisi kirkkautensa pitkään (automaattinen himmennys turbotilassa on täysin normaalia), koska minulla oli huonoja kokemuksia muista malleista (valitsin tämän mallin koska siinä on parempi jännitteensäädin). Se toimii vaihdettavien Li-ION kennojen kanssa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse heittää sitä pois, kun akku lopulta kuolee, ja mahdollistaa nopean vaihdon kentällä, kun yksi lataus ei leikkaa sitä. Ainoa heikkous, jonka näen, on latausportti, joka on suljettu vain kumitulpalla. Se ei ole ongelma suurimmassa osassa ulkoilua, mutta se voi olla este, jos suunnittelet toimintaa, johon saattaa liittyä sen upottaminen.
Stuart V. 28.5.2022
Yleisarvosana
Loistava valo pensaalle. Poistaa arvailusta, missä olet, kun näet KAIKEN!
Hannu K. 10.5.2022
Yleisarvosana
Mikko K. 7.5.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva laite
Anonyymi 2.3.2022
Yleisarvosana
Joona H. 18.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä lamppu! Valaisee hyvin ja akunkesto vaikuttaa hyvältä myös kovalla pakkasella. BOA säädöstä iso plussa. Hihna on mukava ja nopea säätää lennossa.
Anonyymi 12.2.2022
Yleisarvosana
Erinomainen lahja ulkoilmaelämää ja metsästystä harrastavalle.
Anonyymi 9.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 3.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 3.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 25.1.2022
Yleisarvosana
Ei ole enää pimeää vuodenaikaa. Hyvä panta ja kiristyssysteemi. Pysyy hyvin päässä ilman päälakipantaakin. Aika täydellinen otsalamppu koiran ulkoilutukseen ja metsässä samoiluun.
Ville P. 22.1.2022
Yleisarvosana
Led lenserin seuraajaksi tuli tämä, ja voi morjes mikä määrä valoa tuli lisää!! Pikkuvalo mainio puuhasteluun ja kaukovalolla näkee PITKÄLLE. Pääremmit menevät maksimimitassa juuri ja juuri paksun pipon päälle, mikä on hyvä. Plussaa vaihdettavasta akusta. Rakenne jämäkkä ja laadukas.
Anonyymi 22.1.2022
Yleisarvosana
Istuu miellyttävästi päähän, valojen säädöt on hyvät.
Timo V. 21.1.2022
Yleisarvosana
Valovoima riittävä :) Ja kiva uusi ominaisuus on tuo BOA.
James A. 20.1.2022
Yleisarvosana
Vau. Mikä upea otsalamppu! Paras mitä olen koskaan käyttänyt tähän mennessä. Olen britti ja asun BC:ssä, Kanadassa. Tein paljon tutkimusta tämän hintaluokan ajovaloista, ja Fenix oli minulle paras. Kuulin HM65R:n Superraptor-mallista satunnaisen Youtube-kommentin kautta, jolla on hieman lyhyemmät ajoajat, mutta tämä johtuu siitä, että se ei vähennä kirkkautta yhtä nopeasti kuin muut Pohjois-Amerikassa saatavilla olevat HM65R-mallit. Sitten löysin Superraptor 2:n, jossa on uusi urheilullinen sanka ja parempi kirkkauden hallinta, ja tiesin löytäneeni sen minulle. Kiitos Suomi, että lähetit minulle tämän uskomattoman varusteen! Tämä otsalamppu pysyy valonheittimen maksimikirkkaudella (400 lumenia) 4 tuntia, kun taas muut mallit laskevat noin 150 lumeniin noin tunnin kuluttua (en muista tarkalleen nyt, kun vähän aikaa sitten tein sen tutkimus). Joten 4 tuntia max tulvassa on täydellinen minulle. Kokeilin max tulvaa max spotilla ja se oli uskomattoman kirkas. Juoksuni tuntuvat nyt leveämmiltä! Usein päädyn jättämään juoksuni myöhään päivällä, kun vihdoin vakuutan itseni lähteväni ulos, ja olen käyttänyt vanhaa Black Diamond -otsalamppua, joka minulla on ollut noin 7 vuotta. Se oli hyvä, mutta se oli vain 130 lumenia korkealla paikalla. Keskitulva on kirkkaampi kuin tässä otsalampussa! Rakastan sitä niin paljon. Juoksuni tuntuvat nyt laajemmalta, mikä on mahtava ja odottamaton sivuvaikutus tälle otsalampulle. En huomaa ajovalon painoa juosten. Pidän todella siitä, että siinä on nauha pään päällä, joka pitää sen todella paikoillaan. Myös sport-fit sanka, jossa vedät sen ulos löystyäksesi, napsautat sitä ja kiristät sitä kiertämällä, toimii todella hyvin. Sen avulla saan sen juuri oikeaan tiukkuuteen. Bändi on myös leveämpi ja ilmavampi ja tuntuu erittäin mukavalta. Se latautuu todella nopeasti USB-C:n kautta (noin 2-3 tuntia 5 %:sta 100 %:iin). Akun varaustason ilmaisin on niin helppokäyttöinen ja erittäin kätevä. Kaiken kaikkiaan annan sille 50/5 tähteä! Rakastan tätä otsalamppua ehdottomasti - se on nostanut yöjuoksuni uudelle tasolle. Kiitos Fenix ja Varuste!
Anonyymi 19.1.2022
Yleisarvosana
Lamppu on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen. Hyvä ominaisuus on myös mahdollisuus seurata akun tilannetta, jolloin voi ajoissa laittaa sen latautumaan. Kevyt ja tukeva pitää päässä, ei moitittavaa.
Anonyymi 9.2.2022
Yleisarvosana
Kirkas valo! Kirkkaus ei laske. Pysyy pitkään päällä ilman latausta. Kätevä kiinnitys. Ei raskasta. Käytän sitä metsässä juoksemiseen. Oikein hyvä.
Anonyymi 18.1.2022
Yleisarvosana
Tehokas ja hyvät säädöt. Akun kesto ihan ok.
kristiina A. 4.1.2022
Yleisarvosana
Vaikuttaa oikein hyvältä lampulta..näkee hyvin ja säädöt hyvät
MIKHAIL B. 4.1.2022
Yleisarvosana
Hieno taskulamppu. Päähihna on lyhyt, päähihnaa ei ole. Ongelma paksun talvihatun kanssa. Aktiiviseen virkistykseen kesällä, syksyllä, keväällä, lämpimällä talvella, kun pää ei jäädy.
Anonyymi 2.1.2022
Yleisarvosana
Paras omistamani otsalamppu.
Anonyymi 2.1.2022
Yleisarvosana
Varsin laadukas ja monipuolinen otsalamppu. Tähän saa vielä talvikäyttöön sopivamman akun joka oli itselleni viimeinen "myyvä" ominaisuus. Yhden yön kokeilun perusteella akku pysyi pienimmän tehon valolla n. 4h päällä -11c, näyttäen vielä täyttä akunvarausta käytön jälkeen. Otsalamppu on kuitenkin retkeilyssä yksi oleellisin käyttötavaroita.
Jack M. 28.12.2021
Yleisarvosana
On kokemukseni mukaan hintaluokassa oivallinen enkä ihmettele että "edeltäjä", hiukan pienemmälläkin valovoimalla, on testivoittaja. Jos vielä enemmän valoa tarvitsee pitää sijoittaa satasia lisää. Lumella riittää pienemmät tehot ja mustalla maallakin pärjää mainiosti ellei aivan mahdotonta vauhtia kaahaa, esim. pyörällä. Suosittelen lämpimästi.
Anonyymi 27.12.2021
Yleisarvosana
Yleisvaikutelma erittäin laadukas. Loistava valoteho molemmissa valoissa. Pitkän ajan käyttökokemus vielä puuttuu.
Anonyymi 25.12.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä valoteho, erilliset kohde-ja lähilamput ovat hyvät. Valaisin on kevyt, pääpanta on hyvä.
Hartmut R. 24.12.2021
Yleisarvosana
ajovalaisimessa kohdevalo tuottaa paljon valoa vielä kauempana kaukaa. Floodlightista puuttuu m.M.n. Toinen taso, jossa on noin 50 lumenia Low 8 lumenin ja Med 150 lumenin välillä, voidaan suunnilleen tasapainottaa Eco-tasolla 50 lumenin spotille. Lataus USB-C:n kautta mahdollista 1,9 A asti, noin 4,16 volttiin asti. Uusi sanka on kätevä säädettävä, käytä vain sangaa ilman yläpanta.
Anonyymi 23.12.2021
Yleisarvosana
Monen lampun kokemuksella nyt onnistunut versio, huippu valo
Hannu N. 6.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
Tehokas valaisin ja uusi pannan kiristys mekanismi kätevä. Täydellä teholla käyttöaika muutamia tunteja, mikä selviääkin teknisistä tiedoista.
Anonyymi 24.11.2021
Yleisarvosana
Tehokas ja kätevä.
Anonyymi 8.11.2021
Yleisarvosana