Lajit‪» Sukellus‪» Snorkkelit‪» Ilman tyhjennysventtiiliä‪» AquaLung Wraps SN‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jun O. vahvistettu ostaja, 6.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Asfaltinvärinen on tehty hieman kovasta materiaalista, ja niiden säilyttäminen puolikuun muotoisessa kotelossa vaatii joitain temppuja. Kun se on säilytetty, sen kantamisessa ei ole ongelmia.
matti S. vahvistettu ostaja, 22.7.2022
Yleisarvosana
27 vuotta sitten perheemme rupesi käyttämään Tecnisub/Aqualung-snorklausvälineitä. Yksi maski murtui vanhuuttaan ilmeisesti parin lasien vaihdon aiheuttamasta väsymisestä johtuen. Laseja vaihdettiin, jotta saatiin minun likinäköisille silmilleni sopivat linssit käyttöön. Maski murtui useita vuosia viimeisen lasien vaihdon jälkeen. Ostin teiltä uudet, korvaavat lasit muutamia vuosia sitten. Niissä on vikana se, että en ole onnistunut estämään huurtumista millään konstilla. Maskissa on alkuperäiset lasit. Sylki ja Aqualung huurteen-estoaine eivät auta. Nykyinen maskini on kahdeksas henkilökohtainen maskini. Käyttökokemusta minulla on n. 70 vuoden ajalta. Tämä on ensimmäinen maski, jossa tämä huurtumisongelma on ollut ratkaisematon. Nyt lähettämänne lähetyksen sisällys on ollut virheetöntä ja käyttö on odotustemme mukainen.