Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» VJ XTRM 2 (Miesten lesti)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joachim E. 15.8.2022
Yleisarvosana
Toinen VJ XTRM-parini, (välissä oli toinen pari maastojuoksua). Ei voi verrata. VJ XTRM:ssä on hyvä istuvuus, ainutlaatuinen pito, tuntuu kevyeltä märkänäkin, kuivuu nopeasti.
Eleonora L. 8.6.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät, käytetyt ocr:iin ja polkuihin.
Nimimerkki ikiliikkuja 17.5.2022
Ekojen lenkkien perusteella erittäöin lupaava tossu. Vaimennusta on melko selvästi enemmän kuin edeltäjässä. Lesti parempi enemmän tilaa eikä ole hiertänyt kuten XTRM teki. Muuten aika lailla kaikki samat loistavat ominaisuudet hyvä tuntuma alustaan, loistava pito (myös isot nappulat eri pinnoilla), rockplate (suojaa pohjasta), tyhjenee vedestä hyvin (muta, suo, lammikot, swimrun) ja hyvin suojattu. Saa tosin nähä miten tuo päällikangas kestää kovaa menoa. Mulla oli sitä XTRM ekaa erää missä ole heikko kengas mikä kyllä korjattiin myöhemmin. Tämä tossu sopii siis hyvin monenlaiseen vaativaankin menoon (polkujuoksu, Swimrun, OCR...), alustaan ja myös pitkähköille matkoille. Isot ja korkeat nappulat ei ehkä parhaillaan helpoilla alustalla etenkin jos oikein kovaa haluaa painella. Vaimennusta ultramatkoille (ei ole kokemusta) voi olla turhan naftisti. Ultrilla kyll olen juossut paljon erilaisia lenkkejä. Hyvin erilainen kenkä suurimmat ero korkea pohja, enemmän vaimennusta, matalat nappulat ja paljon varpatilaa (XTRM 2:ssa myös hyvin). Ultrissa nilkka meinaa silloin tälläin muljahtaa eikä erityisesti juurakoissa pito samaa luokkaa iRock ja XTRM verrattuna. Maxx tuli sovitettua myös , mutta puristi päältä jalkapyödästä ettei voinut harkita. Iceherot hankin juuri myös. VJ kengät kovia.