Lajit‪» Kiipeily‪» Kiipeilykengät‪» Tarranauhalliset‪» Scarpa Vapor V‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.9.2023
Yleisarvosana
I like them so much. I prefer them over my previous La Sportiva Miura VS

Pia S. vahvistettu ostaja, 20.5.2023
Yleisarvosana

Miia S. vahvistettu ostaja, 19.7.2023
Yleisarvosana
Tunnottamat.. mutta jos tosi napakka koko niin supertarkat pysyy pienimmälläkin listalla..
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.7.2023
Yleisarvosana
Toiset kyseiset kiipeilykengät minulla. Sen verran olen tykännyt. Koko kuitenkin muuttunut näköjään isommaksi sillä oli heti käyttöön ottaessa sopivat eli varmaan tulee venymään vähän liian isoksi. Tyttöystävällä hajosi tarranauha aika nopeaa ja se piti liimata kasaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.7.2023
Yleisarvosana
Täydellisesti jalkaan istuvat kengät, kun on muutaman kerran kättänyt. Kannattanee valita sama koko, kuin normikengissä on. Itsellä ainakin meni nappiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.4.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakasta niitä koko päivän kestävään kenkäkiipeilyyn jyrkässä, laatassa ja halkeamissa. Uusimmat muutokset malliin edellyttävät, että lisäät kumiliimaa varpaan yläosaan estääksesi ennenaikaisen kulumisen liiallisen halkeaman kiipeämisen vuoksi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2022
Yleisarvosana
Sisäkäyttöön vähän turhan tunnottomat, mutta ulkona pienillä jalkkiksilla toimii paremmin ja pohjat on kestänyt kulutusta ihan hyvin. Heelhookeissa suht hyvät, mutta toukkarikumia saisi olla enemmän.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Scarpa Vapor V:n kanssa on yllättävän mukava kiivetä. Kumi kengissä ja niiden ympärillä on auttanut minua toteuttamaan projektejani, koska voin tehdä tehokkaasti kantapää- ja varvaskoukkuja.