Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taktiset jalkineet‪» Puolikorkeat‪» Salomon XA Forces Mid WIDE EN‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo Å. vahvistettu ostaja, 24.5.2024
Yleisarvosana
Yleensä Salomonin lesti ei ole minulle sopinut, mutta tämä "wide" malli tuntuu sopivan jopa erinomaisen hyvin. Kalvoton kenkä, ei hiosta, se olikin pääasiallinen syy ostopäätökseen. Toimii hyvin, nauhat helppokäyttöiset ja toimivat.
Tero K. vahvistettu ostaja, 22.5.2024
Yleisarvosana
Kahdet edelliset ovat olleet tämän Gore-Tex versioita. Nyt päädyin kokeilemaan kalvotonta mallia. Ero hengittävyydessä on yllättävän pieni. Kengät ovat hyvät ja tukevat. Jostain syystä näillä on huomattavasti enemmän painoa kuin edellisellä versiolla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.3.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Markkinoiden parhaat saappaat. Jopa pohjoismaisen leveille jaloille.
Roope M. vahvistettu ostaja, 10.2.2024
Yleisarvosana
Lättäjalalle sopiva malli. Hyvä että löytyy kalvoton malli sellaiseen käyttöön, missä kenkä kastuu kuitenkin. Kestävyydestä vähän miinusta, sisäpuolen kangas takaosasta ei kestänyt ihan niin pitkään kuin odotin, mutta ostin kuitenkin samanlaiset loppuunkäytettyjen tilalle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.2.2024
Yleisarvosana
Vihdoin Salomonin kenkä jossa ei tunnu että jalka on puristuksissa, sopii omaan suomalaiseen lättäjalkaan. Salomonin koot ovat omituisia, joutuu ottamaan jopa pari kokoa normaalia isomman koon etteivät varpaat ole kippurassa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.2.2024
Yleisarvosana
Asialliset kengät edelleen. Edelliset vastaavat kesti viitisen vuotta ja nyt pohjat slicksit. Leveä malli aavistuksen tilavampi kuin aiemmat kapeat, mutta ei tämä nyt aivan räpylämalli ole tämäkään. Alkuun tosi jäykät, vaativat kovaa ajoa.
Juha H. vahvistettu ostaja, 6.12.2023
Yleisarvosana
Kuluu nopeesti, mutta muuten passselit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.11.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.11.2023
Yleisarvosana
Hyvät kengät niin töihin kuin kaupungillekin. Mieluummin nämä kalvottomat vedenpitävien sukkien kanssa kuin kalvolliset kengät.
aho...@...om vahvistettu ostaja, 27.7.2023
Yleisarvosana
Alkuun todella jäykät kengät. Itsellä puristi jonkunverran. Tuntuu kuitenkin mukautuvan kivasti jalkoihin kun käyttää. Itsellä tulee helposti laitettua liian kireälle ja vastaavasti kiristysmekanismi välillä löystyy itsekseen... Nyt kuitenkin toimii ihan hyvin käytössä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.6.2023
Yleisarvosana
Kaikin puolin hyvät tossut!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.4.2023
Yleisarvosana
fi....@...om vahvistettu ostaja, 19.4.2023
Yleisarvosana
Näppärä arkikenkä. Vasen kenkä taittuu siten, että painaa varpaita. 8(
Petr T. vahvistettu ostaja, 19.4.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen. Tyytyväinen, loistava tuote
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.4.2023
Yleisarvosana
Sopiva lesti suomalaiseen jalkaan
Juha K. vahvistettu ostaja, 23.3.2023
Yleisarvosana
Alkuun oli jäykät tuntuiset, mutta kyllä ne siitä viikon käytöllä sen verran pehmeni ettei haittaa ole. Pohja on vähän liukas ollut lumella/jäällä. Siis muihin vastaaviin virkakenkiin verrattuna. Wide versiokaan ei turhan leveällä lestillä ole, mutta menettelee. Kalvoa ei ole vielä kaivannut vaikka loskaa ja märkää on ollut. Ihan passeli kenkä työkäyttöön ja vapaalle. Kestävyys jää nähtäväksi, se ei ainakaan salomonin valttikortti ole koskaan ollut.
Ole E. vahvistettu ostaja, 27.12.2022
Yleisarvosana
Lentävälle henkilöstölle erittäin hyvä kenkä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
On ollut haastavaa löytää wide leveät ulkoilukengät. Nämä ovat loistavat!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.7.2022
Yleisarvosana
Toistaiseksi ihan ok, mutta edeleen tuntuu vähän "klopoilta" eli jotenkin aika kovat, eivätkä helposti tule sisäänajetuksi. En vielä oaa antaa lopullisia pisteitä, kun ovat satunnaisessa käytössä. Eivät ole ekat kengät, jotka laitan lajkaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.6.2022
Yleisarvosana
Normaalin ja wide-lestin ero tässä kengässä huomattava. Kenkä myös kuivuu kalvottomuutensa vuoksi todella nopeasti. Hyvä kenkä jos kaipaa "kevyttä" vaelluskenkää lämpimiin keleihin.