Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Lähestymiskengät‪» Black Diamond Prime Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.3.2024
Yleisarvosana
Christopher K. vahvistettu ostaja, 12.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä on toinen omistamani BD Primes -pari. Nämä kengät ovat upeat arkikenkäinä. Ne ovat tohvelin kaltaiset... melkein avojaloin tyyliset kengät. Kumi on uskomattoman tahmea kallioiden ja lohkareiden lähestymiseen. Joskus jopa lämmitän helpompia ongelmia tai siivoan reittejä näiden päällä. Ne ovat niin kykeneviä kuin kiipeilykengät. Toivon vain, että BD tekisi vedenpitävän/GTX-version ja käyttäisin niitä kaiken sään ulkokäyttöön. Myönnetään, että käytän niitä nyt märässä... kun ne likaantuvat liikaa, heitän ne pesukoneeseen. Ei ehdotettu hoito, mutta he voivat ottaa sen!
Peter T. vahvistettu ostaja, 30.4.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Selkärangan vammojen aiheuttama perifeerinen neuropatia tarkoittaa, että tarvitsen erittäin mukavat ja hyvin rakennetut kengät. Nämä sopivat todella tarpeisiini. Ja pystyn ryyppäämään tarvittaessa. Käytän niitä luultavasti myös matkakenkänä, koska ne ovat superkevyitä ja helppoja pukea ja riisua.