Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Juoksukengät‪» Skinners Socks 2.0‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.8.2022
Yleisarvosana
2.0 on aiempaa mallia leveälestisempi, mikä antaa varpaille enemmän tilaa liikkua. Irrotettava pohjallinen antaa suojaa esimerkiksi juurten ja soran päälle astuessa.
Anonyymi 10.8.2022
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen skinners 2.0:aan. Sain kokeilla niitä erityyppisillä kävelyillä/vaelluksilla (metsä, tie, kivet, piikkejä, joki). Terävät piikit voivat mennä ohi ja jotkut kivet yllättävät jalkapohjan alla. Arvostan suuresti tunnetta olla sukissa, mutta silti suojassa. Pieni pohjallinen on tervetullut 👍🏻 Maan helpotuksen, lämpötilan ja jalan joustavuuden säilyttäminen sopii minulle täydellisesti! On suositeltavaa käyttää niitä asteittain, koska muut lihakset toimivat. Todellakin, jalan etuosa on hyvin pyydetty. Olen jo suositellut niitä kaikille! 😉
Marko K. 8.8.2022
Yleisarvosana
Miksi mulla ei oo aikaisemmino ollut näitä? Pakkautuu todella pieneen tilaan, näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat hyvin fine-dining illalliselle (tai no ainakin pakon edessä piti mennä) kuin saunomisen yhteydessä ulkokengiksi. Loisto-ostos!
Anonyymi 5.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 15.7.2022
Yleisarvosana
Hommasin neljännet skinnersit, ensimmäiset 2.0 versiot. Kuluu edelleen tosi nopeasti pohja. Aiemmilla versioilla muutama sata kilometri, näissä 2.0 versioissa jo 50 kilometrin jälkeen selkeästi kulumaa. Uusi pohjallinen voi joillekin sopia, omaan jalkaan parempi ilman. Lesti liian leveä, vanhemmissa istuvuus oli paljon parempi omaan isoon 45/46 jalkaan. Skinnersit muuten on oikein mukava jalassa ja varsinkin kesäisiin lenkkipolkuihin oikein miellittyvät bare foot-jalkineet. Tulee vaan kalliiksi, koska kuluvat niin nopeasti.
Anonyymi 27.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä tuote
Anonyymi 22.4.2022
Yleisarvosana
Vähän väljemmän oloinen kuin aiempi malli. Siistissä sisäkäytössä pohjallinen pysynyt paikallaan, mut luulen ottavani pois, kun ulos juoksulenkille noilla lähden.
Christian N. 13.3.2022
Yleisarvosana
Uusi isompi malli on erittäin hyvä
Elina P. 15.2.2022
Yleisarvosana
Nämä on mahtavat, itse käytän veneillessä, hyvä pito märänkin veneen pohjalla. SUP-laudalla myös erittäin hyvät eivätkä tunnu ikävältä jalassa vaikka kastuvatkin.
Heikki B. 21.12.2021
Yleisarvosana
Juoksemaan en ole näillä vielä ehtinyt, mutta uusi malli vaikuttaa hyvältä. Malli taitaa tosiaan olla hiukan leveämpi kuin aiempi versio. Olin vähän epäileväinen mukana tulevien pohjallisten suhteen, mutta nekin vaikuttivat toimivilta, eivätkä estä "sukkatuntumaa". Ne voi tosin helposti ottaa pois. Vanhoissa Skinners sukisssa olen välillä käyttänyt päkijöiden alla vanhoista kengän pohjallisista leikattuja kappaleita päkijöiden alla jos olen juossut hiekoitussoralla kyllästetyillä pyöräteillä. Omassa jalassa Skinnerssit ovat toimineet melkein säässä kuin säässä ja toimineet myös toimistotyössä "työkenkinä". Toimistossa tosin nämäkin on hyvä työpisteellä ottaa pois koska ovat työpäivän aikana hiukan hiostavat kuten mitkä hyvänsä kengät. Odottelen vielä mallia, jossa olisi kävelyominaisuudet Skinners sukista ja päällä olisi tyylikkäs kävelykengän "kuori" nauhoineen.
Gustav P. 3.12.2021
Yleisarvosana
Olisin halunnut nähdä lisää kokoja. Ostamani ovat hieman liian suuria ja alla oleva malli hieman liian pieni. Muuten ne tuntuvat mahtavilta, toistaiseksi käytettyjä vain kuntosalilla.
Yasmin F. 13.10.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset luistelijani. Ostin ne sisäkengiksi, mutta minusta tuntui liian lämpimältä niiden kanssa. Haluaisi käyttää niitä ulkona. Harmillisesti ne eivät sovellu betonille, koska ne kuluvat nopeasti. Lisäksi muotoilu on haastavaa kävellä kaupungissa- koska ne näyttävät sukkilta. Mutta muuten tuntuu enemmän paljain jaloin kuin muut paljain jaloin kengät, joita olen kokeillut.
Anonyymi 9.10.2021
Yleisarvosana
En ole muita jalkaani sopivia paljasjalkakenkiä löytänyt, joten nämä ovat ihan täydelliset! Suojaa jalkapohjaa juuri tarvittavan verran.
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät ”paljasjalkailuun”; sekä kävelyyn että juoksuun.
Anonyymi 11.9.2021
Yleisarvosana
Näissä 2.0 versioissa on ohut pohjallinen mukana, mutta sukka on kovin jämpti pohjallisen kanssa. Kokeilin ensin isompaa kokoa (m), mutta se oli varpaista niin pitkä että oli pakko vaihtaa pienempään. S-koko on hyvä minun 42 koon jalalle - kunhan otan pohjallisen pois. Ilman pohjallista vaikuttaa kyllä hyvälle.
johan t. 2.9.2021
Yleisarvosana
Vaikuttavat kestävimmiltä, mitä ensimmäimen malli, näissä myös sisäpohjallinen, eli eipä kylmä pääse yllättämään jalkapohjan kautta.