Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Juoksukengät‪» Skinners Socks 2.0‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Yasmin F. 13.10.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset luistelijani. Ostin ne sisäkengiksi, mutta minusta tuntui liian lämpimältä niiden kanssa. Haluaisi käyttää niitä ulkona. Harmillisesti ne eivät sovellu betonille, koska ne kuluvat nopeasti. Lisäksi muotoilu on haastavaa kävellä kaupungissa- koska ne näyttävät sukkilta. Mutta muuten tuntuu enemmän paljain jaloin kuin muut paljain jaloin kengät, joita olen kokeillut.
Anonyymi 9.10.2021
Yleisarvosana
En ole muita jalkaani sopivia paljasjalkakenkiä löytänyt, joten nämä ovat ihan täydelliset! Suojaa jalkapohjaa juuri tarvittavan verran.
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät ”paljasjalkailuun”; sekä kävelyyn että juoksuun.
Anonyymi 11.9.2021
Yleisarvosana
Näissä 2.0 versioissa on ohut pohjallinen mukana, mutta sukka on kovin jämpti pohjallisen kanssa. Kokeilin ensin isompaa kokoa (m), mutta se oli varpaista niin pitkä että oli pakko vaihtaa pienempään. S-koko on hyvä minun 42 koon jalalle - kunhan otan pohjallisen pois. Ilman pohjallista vaikuttaa kyllä hyvälle.
johan t. 2.9.2021
Yleisarvosana
Vaikuttavat kestävimmiltä, mitä ensimmäimen malli, näissä myös sisäpohjallinen, eli eipä kylmä pääse yllättämään jalkapohjan kautta.