Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Kuoritakit‪» Miesten‪» Haglöfs L.I.M GTX Jacket Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erittäin kevyt ja vedenpitävä kuoritakki edulliseen hintaan. Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.12.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä
Jukka T. vahvistettu ostaja, 20.9.2022
Yleisarvosana
Kristian N. vahvistettu ostaja, 4.9.2022
Yleisarvosana
Toistaiseksi joutunut vain pieneen sateeseen, mutta hyvin piti. Ei myöskään paina paljoa, joten ei haittaa vaikka tulisi turhaan otettua matkaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.7.2022
Yleisarvosana
Minulla oli ennestään monta vuotta vanha ja erittäin kovassa käytössä ollut Haglöfsin L.I.M. -takki, joka alkoi tulla tiensä päähän ja tarvitsin uuden. Vanha saattoi olla ihan ensimmäisiä L.I.M.-takkeja, luulen. Uusi ei pettänyt odotuksia. Taskuja on paranneltu, nyt ne ovat erittäin reilun kokoiset. Materiaali kahisee vähän enemmän kuin vanha, ainakin uutena, ja nappaan siitä yhden tähden pois. Mitoitus vaikutti olevan sama kuin ennen, hihat riittävän pitkät ja malli sopivan reilu (menee myös unisex-käytössä, ei ole lantion kohdalta kamalan ahdas). Sen verran tyytyväinen tähän nyt olin, että hankin kesäalesta vielä toisen, jonka vien mökille sieltä myöskin jo eläkkeelle joutavan hajoilevan erimerkkisen goretakin tilalle. P.S. Tuotetiedoissa oleva paino 0.45 kg ei voi olla oikein, Haglöfsin oman datan mukaan L-koon paino on 280 g.