Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪» Åsnes Falketind 62 Xplore‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Conor G. vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea crossover suksi, täydellinen telemarkiin Alfa-vapailla saappailla. Ovat käyttäneet näitä Etelä-Québecissä ja Baffin Islandilla vaihtelevissa olosuhteissa jäästä jauheeseen ja ne käsittelevät kaiken erittäin hyvin.
Teemu H. vahvistettu ostaja, 24.1.2023
Yleisarvosana
Hauskat ja kauniit sukset! Otin 182-senttisenä/70 kiloisena 188 pitkät sukset, jotka ovat tosiasiassa 186cm. Koko on juuri hyvä - voisin pärjätä lyhemmilläkin erityisesti jos tiukempaa metsää laskisin. On 174-senttinenkin näillä ihan kivasti laskenut. Tunturissa ja harvemmassa metsässä lähinnä tulee käytyä. Ei jää ketteryydestä vaan kuskista kiinni, ettei tiheämpiin paikkoihin viitsi lähteä! Kärjen muoto on aika matala eli ei nouse kovin paljoa, joten jos pehmeää on yli 10cm pinnassa, kärki sukeltaa hiihtäessä pinnan alle. Paitsi jos antaa rokkerin työntää pinnalle. Varsinaiset hiihtovaellussukset eivät siis ole. Siihen on parempia vaihtoehtoja. Sivurinteessä kantin varassa nämä tahtoo sivuleikkauksen vuoksi nousta jatkuvasti ylöspäin jyrkempään kulmaan. Sukset on kuitenkin yllättävänkin hyvin hiihdettävät. Ei latupohjalla vaella sivuille, pitovoiteilla pääsee tunturit ylös. Nopsat ja hauskat hiihtää, vaikka onkin aika matala ja pehmeä jalkavuudeltaan. Ilmoitettu paino piti paikkansa, tuntuvat epätodellisen kepoisilta suksen kokoon nähden. On laitettu kantapäästä kärkeen pitovoiteet, luistaa ja pitää loistavasti. Ei juuri häviä nopeudessa muille kapeammillekaan tunturisuksilleni kovalla pohjalla. Nyt on pärjätty voiteilla, joten puolikarvoille ei löytynyt käyttöä. Jyrkempään maastoon sitten pitkät karvat parempi, toiminee pehmeässä lumessa paremmin. Pehmeässä lumessa kun kärki ja perä tukee sen verran, että jalan alla puolikarva ei välttämättä saa täyttä pitoa pehmeällä pohjalla. Muuten kulkee ihan hyvin pehmoistakin lunta. On siis vakaat, kepoiset ja nopeat hiihtää. Mitkään älyttömän syvän lumen pelit eivät 62mm leveydellä jalan alta ole. Siihen sitten toiset laudat. Näillä on erinomaista harjoitella telemarkkaamaan, tehdä pitkää siirtymää tunturiin päin ja ihan päiväretkillekin tuo oman hauskan mausteensa. Alamäkielementti on siis silti pääidea näissä suksissa. Laitettiin Xplore-siteet ja Alpina Alaska XP ollut nyt jalassa. Jäykemmällä monolla saisi suksesta vielä enemmän irti, toisaalta Alaskan pohja on todella löysä muihin Xplore-monoihin nähden ja taittuu oikeasta kohtaa, joten jos tuntumasta tykkää, on tuo ihan oikea valinta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä sukset ovat ihania. Ainoa todellinen alppihiihto (Norpine)