Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Tarvikkeet‪» Lämmittimet‪» Jalanlämmittäjät‪» Heat Experience Bluetooth Controlled Heated Insoles‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sophie S. 30.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pohjallinen on mukava. Se on helppo leikata. Slim-fit sopii hyvin sekä vapaa-ajan kenkiin että saappaisiin. Saan noin 5 1/2 tuntia lämpöä käytettäessä asetuksella 1 ja noin 4 1/2 tuntia asetuksella 2. Pohjalliseni toimivat edelleen hyvin lähes 4 vuoden jälkeen. Käytän niitä enimmäkseen asetuksella 1. Minun on nyt käytettävä vanhinta pariani (4 vuotta vanha) asetuksella 2, koska ne eivät ole aivan yhtä kuumia kuin ennen. Olen käyttänyt niitä päivittäin neurologisiin kipuihin (jäätyneet jalat ja huono verenkierto). Ne ovat muuttaneet peliä ja vähentäneet kouristuksia jaloissani valtavasti. Minulla on molemmat tyypit, blue tooth ja kauko-ohjattu. Puhelinsovellus toimii hyvin, mutta sitä voisi parantaa. Kaukosäätimet toimivat aina, eikä niitä tarvitse ladata. Mutta sinun täytyy muistaa ottaa ohjain mukaasi. Sovellus on aina puhelimessasi. On syytä huomata, että asun Melbournessa, Australiassa. Asuinpaikassani on satanut lunta vain 3 kertaa viimeisen 22 vuoden aikana! Talvella lämpötila laskee todella alle 0 celsiusasteen
Viola K. 13.1.2022
Yleisarvosana
Lisälämpöä ratsastuskenkään. Muutaman kerran käytön jälkeen sanoisin, että akun kesto ei ole lähellekään luvattua ("jopa 7 tuntia"). Ensimmäisellä teholla vajaa kolmisen tuntia -10asteessa ulkoillessa. Mitä hyötyä on lämpöpohjallisista, joiden akut eivät kestä pakkasta.. Nämä on aika paksut (varaa tarpeeksi iso kenkä) ja vähän painavat, mutta mukautuvat kivasti jalan alla. Silloin kun toimii, niin todella hyvät. Lämmittää koko jalkapohjaa, ei vain varpaita. Puhelinsovellus toimii moitteetta.