Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Vaatteet‪» Housut‪» Taktiset Housut‪» Clawgear Operator Combat Pant MK. II‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 20.10.2022
Yleisarvosana
Istuu hyvin. Monipuoliset säädöt ja laatu kunnossa.
arto v. 24.9.2022
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde aivan kohdillaan. Coyote värissä arki- ja työkäytössä D3O Trust HP Internal Knee padien kanssa. Pirun mukavat housut. Taskuja hyvin ja sijoittelu hyvä. Polvielementtien korkeudensäätö on toimiva ja hyvä. Syksyn hirvenmetsästykseen ja muihin asetouhuihin tilattu multicam kuviolla samat housut. Voin suositella näitä.
Anonyymi 19.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 3.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 23.8.2022
Yleisarvosana
Vähän väljät muotoilultaan, mutta muuten varsin hyvät.
Anonyymi 18.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
vau, aivan mahtavat tukevat housut ja myös hyvännäköiset!
Kateryna A. 18.6.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvälaatuiset housut, mutta erilaiset kuin kuvassa
Anonyymi 17.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.4.2022
Yleisarvosana
Housut olleet työkäytössä nyt 2vko. Erittäin mukavat päällä, paljon taskuja, laadukkaan oloiset materiaalit, hyvät kiristysmahdollisuudet lahkeissa. Ainut mysteeri on vielä kulutuskestävyys, jonka näkee vain ajan kanssa.
Mikko S. 15.3.2022
Yleisarvosana
Parhaat housut mitä olen hankkinut. Siistit, kestävät ja istuu täydellisesti.
Pierre K. 6.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pieni ongelma pakkauksen purkamisessa: sivustolla esitetty visuaalinen ilme ei vastaa vastaanotettua tuotetta. Vahvistuksen jälkeen vastaanotettu tuote vastaa tilattua viitettä. Kokeilun jälkeen housut ovat erittäin hyvin suunniteltuja, ja niissä on paljon temppuja ja säädettävä vyötärönauha, mikä tekee niistä erittäin mukavat. Loppujen lopuksi olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, mutta tarkistan visuaaliset osumat ensi kerralla välttääkseni pettymyksen, joka aiheuttaa tuotteen menetyksen yhden tähden, joka itse asiassa ansaitsee 5.
Riku K. 24.2.2022
Yleisarvosana
Koko on kaksi numeroa suurempi kuin "saman kokoiset" farkkuni on, eli aika outo mitoitus.. MK1- mallissa oli lipastaskujen sekä vyölenkeissä reunavahvikkeet, mutta MK2- mallista ne puuttuvat kokonaan! Myös oudot, ohuesta kankaasta ommellut kaistaleet polvien sivuissa kummastuttaa. En pidä näistä "uudistuksista" lainkaan. Kuvat olivat MK1- mallista..??!! Suuri nappi on htvä uudistus! Hyvät,kolmen tähden housut.