Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Alfa Free A/P/S GTX Mens (Rottefella Xplore System)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marc-antoine B. 5.5.2022
Yleisarvosana
Saapas on kokonaisuudessaan hyvin tehty. Boa-nauhoitusjärjestelmä on nopea ja tehokas. Istuvuus on hyvä ja vertaa hyvin muihin valmistajiin ( käytän kokoa 47). Kielen asettaminen oikealle voi olla aluksi haastavaa. Step in -ominaisuus on todella siistiä. Ainoa haittapuoli on, että saappaat ei jousta oikein oikeassa paikassa. Se taipuu jonnekin varpaissa jalankaaren sijasta.
Anonyymi 13.4.2022
Yleisarvosana
Tämä on loistava tuote, joka tarjoaa uuden horisontin Rottefella Xploren backcountry-suksille. Rakastin näitä tukevia massiivisaappaat, jotka täyttävät muovisen 75 mm:n telemark-saappasjärjestelmän ja NNN-BC-järjestelmän välisen aukon. Yhdistämällä nämä softshell-saappaat (välistä kovaan flexiin) hard flex -vaihtoehdolla Explore-sidontaan, pystymme nyt laskeutumaan paljon jyrkemmässä maastossa. On suositeltavaa valita puolet tai yksi täysikokoinen pienempi saappaat normaalikokoon. Rakastan näitä saappaita, mutta haluan nähdä, kuinka saappaat on viritetty lisäämään vakautta tulevaisuudessa.
Anonyymi 11.3.2022
Yleisarvosana
Olen törmännyt näihin muutaman kerran. Tilaa oikean kokoiset, ja ne ovat tilavia, varsinkin pituudeltaan. Tulee ensi kausi, ennen kuin näitä saappaita testataan usean päivän retkillä lämmön ja kosteuden hallinnassa. Mutta sidontajärjestelmä ja boot näyttävät toimivan hyvin, on hyvä fiilis yleisessä kiertueessa hoidetuilta raiteilta. Olen kiinnittänyt siteen Fischer sBound 98:aan. Saappaiden kaksoiskobra-kiinnikkeet toimivat hyvin säätämään jalkojen mukavuutta kantapään kanssa erikseen nilkkojen kireydestä.