Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Riippumajoitteet‪» Bushmen Bushbed Hammock‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.8.2022
Yleisarvosana
stephane l. 18.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
kevyt ja mukava riippumatto, kätevä patikointiin. Vaalea kangas, sisätasku pienille esineille, mahdollisuus sulkea riippumatto puolet sen pituudesta ja hyttysverkko mukana. lisäksi käytettävä hyttysverkkojärjestelmä ei ole kovin intuitiivinen ja vaatii harjoittelua voidakseen käsitellä sitä helposti (Miksi järjestelmä kulkee köydellä edestakaisin laittaakseen sen paikalleen?) riippumattotelineiden kiinnitykset edellyttävät joka tapauksessa vaihtohihnojen ja karabiinien käyttöä riippumaton kiinnittämiseksi turvallisesti puihin.
Anonyymi 2.6.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Siitä maksat. Laatu on ok. Moskiverkko on hieman hankala pukea päällesi tai avata "pysäköintiasentoon". Riippumatto on yksinkertainen riippumatto, jossa on "banaaniasennon" vuodevaatteet, koska et voi makaa siinä vinosti: se on liian kapea, katso myös seuraava kohta! Siinä on vetoketju, joka sulkee sen ympäriltäsi jaloista vatsaan, mikä voi olla mukava joissain olosuhteissa, mutta siinä nukkuminen pitkiä aikoja on mahdollista vain, jos selkäsi ei satuta sinua tässä banaaniasennossa (kaarevat vuodevaatteet).
Jussi K. 14.1.2022
Yleisarvosana
Tuotteet tulivat +5kk tilauksen jälkeen, joten en ole vielä kokeillut. Eivät varsinaisesti myöskään sovellu talvikäyttöön.
Anonyymi 14.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 14.8.2021
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran perusteella toimiva ja kestävä myös 125-kiloisen alla. Valmistajan omat videot Youtubessa ovat osin vanhentuneita, ilmeisesti vanhemmasta mallista. Hyönteisverkon kiinnitystä ja narujen reititystä piti hieman ihmetellä jotta se toimi kuten kuuluu. Pakkautuu takaisin omaan pussiinsa kohtuuhelpolla, kunhan pakkaa huolella alusta alkaen ja painaa sen pussin perälle asti.
Anonyymi 25.7.2021
Yleisarvosana