Lajit‪» Vapaalasku‪» Lumilautakengät‪» Burton Driver X Snowboard Boots Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maksim V. vahvistettu ostaja, 5.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Parhaat jäykät lumilautakengät, joista voit unelmoida. Täydellinen reagointikyky, mukavuus ja kestävyys.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.2.2023
Yleisarvosana
Oli liian pienet, vaikka sama koko samalla valmistajalla aikaisemmat kengät. Rahat tuli takaisin nopeasti palautuksesta, kun hyllyssä ei ollut oikeaa kokoa.
Sander v. vahvistettu ostaja, 13.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea kokemus uusien Burton Driver X lumilautakenkieni hankinnasta! Hyvä hinta, nopea toimitus, aivan super! Kengät ovat mahtavia, mutta silti jäykimpiä ja siksi herkimmät Burtonin kengät, edellinen pari (myös Burton Driver X) olivat kuluneet 12 vuoden intensiivisen käytön jälkeen! Hinta/laatusuhteeltaan siis hyvä...
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavat, hieman jämäkämmät kengät. Nauhoituksilla helposti säädettävissä "löysemmiksi" parkkiin ja tiukemmalla toimivat vauhdikkaassa kurvailussa. Juuri, mitä hainkin. Nauhoituksen toimivuudesta extrapisteet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.3.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset monot, sopii hyvin vaihtelevaan käyttöön. Tukevat ja laadukkaat!
Theodore G. vahvistettu ostaja, 9.2.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ainoat saappaat, jotka ovat koskaan istuneet hyvin heti laatikosta otettuna! Super jäykkä, tukeva ja mukava. Enkä voi sanoa tarpeeksi hyvää Varuste.netistä. Heillä oli tuote, toimitettiin nopeasti, ja se maksoi vähemmän kuin missään muualla katsoin. Ja saappaat saapuivat Suomesta alle viikossa USA:han Maineen!