Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Pyöräilykengät‪» Lake MXZ 304 Wide‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tomi h. 4.8.2022
Yleisarvosana
Mukava, lämmin, ei pahaa sanottavaa.
Hannu M. 27.1.2022
Yleisarvosana
Lämmin laadukas kenkä, joskin yhdestä kohtaa irrotettavissa olevat boa-nauhat vaikuttavat helposti rikottavilta. Toimii kun käyttää ajatuksen kanssa.
Ville-Veikko N. 25.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja lämmin talviajokenkä. Suunnittelusta plussaa siitä, että Boa-kiristys on nyt kengän etuosassa eikä sivussa. Tämä estää kaatumistilanteissa Boa-kiristimen osumista maahan/kiviin, jolloin voi hajota herkästi. Lake:n sivuilla oleva kokotaulukko sekä jalan mittausohjeet toimivat hyvin. Itse otin oman jalan mittaukseen +1 kokoa olevan kengän, jolloin paksu talvisukka mahtuu hyvin ja silti kenkä istuu erinomaisesti. Kenkää jalkaan laittaessa täytyy avata tarrakiinnitys, joten se jää vielä kysymykseksi, että kestääkö tarra pitkäikäistä käyttöä. Samoin tarrakiinnityksessä olevaa muovista kiinnikettä mietin, että kestääkö se myös pitkäaikaista käyttöä. Klossit saa laittaa "sisäasentoon" ettei paksu kenkä hankaa ajaessa kampiin.