Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taktiset jalkineet‪» Korkeavartiset‪» Oakley Field Assault Boot‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.12.2023
Yleisarvosana
Dmitri K. vahvistettu ostaja, 26.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä koko, riittävän mukava
Tommi M. vahvistettu ostaja, 13.10.2022
Yleisarvosana
Nyt noin 3 viikkoa ollut maiharit käytössä. Alkutuntuma: Kokeneena maihari/saapasukkona,voin sanoa että maiharit ovat hintaansa nähden laadukkaat. Ensi tuntuma oli ehkä liiankin jämäkkä, mutta maiharit ottavat muotoaan jonkun aikaa. Huonoa:kengät hiostavat enemmän verrattuna edellisiin kokonahkaisiin hyppymaihareihini. Tämä ongelma todennäköisesti poistuu, kun ilmat kylmenevät. Hyvää:maihareiden pukemisen helppous ja sama toisin päin. Ns.luistin efektiä, eli hirmuista lenkkien löysäilyä/availua ja sitten kiristelyä ei tarvitse tehdä. Nauhat löystyvät näppärästi nykäisemällä iltistä (nauhojen alla oleva läppä). Ulkomuoto: onhan nämä katu-uskottavan näköiset ja seksikkäät Lopuksi: Minulla on ollut hieman negatiivisia kokemuksia näistä ns.kuperkeikkajoukkojen taktisista maihareista ja niiden kestävyydestä Suomen olosuhteissa työ- ja vapaaajan kenkinä. Kirjoittaisin mielelläni uuden arvostelun ensi keväänä, kun tiedän miten kengät kestävät talven yli. Summasummarum: Arvosanaksi annan Hyvä ja voin suositella kenkiä muille maihari/saapashenkilöille.
Juha H. vahvistettu ostaja, 12.8.2022
Yleisarvosana
Kuivan kelin hyvin pitävä kenkä. Yläosa kevyttä materiaalia ja alaosa nahkaa. Omaan käyttöön juuri passelit.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2022
Yleisarvosana
Kaikin puolin hyvät kengät! Ei moitteita, hyvä ostos.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.4.2022
Yleisarvosana
Ylihintaiset ja yliarvostetut. Olin näitä kenkiä himoinnut noin kymmenen vuotta sitten, mutta niiden saatavuus oli heikko ja olisi pitänyt tilata rapakon takaa suoraan. Nyt ne oli poistomyynnissä 99€ ja päätin viimein kokeilla. Yleistuntuma on aika kehno. Mikä näissä voi maksaa noin paljon. Mihin käyttöön nämä sopivat? Eivät hengitä tippaakaan vaikka nahkaa, hiostavat jo pienessä kaupunkikävelyssä. Ei pidä vettä. Kyljessä kaksi tuuletusreikää joista vesi sisään. Kuivankelin kenkä ja ei kuumalle kelille eikä pakkaselle. Osta kunnon kalvokengät mielummin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.4.2022
Yleisarvosana