Viranomaistuotteet‪» Taisteluvarusteet ja suojat‪» Suojat ja tuet‪» UF PRO 3D Tactical Knee Pads‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.1.2022
Yleisarvosana
Ottavat hyvin iskuja vastaan, muotoutuvat lämpiminä erinomaisesti polven muotojen mukaan. Hiostavat toki, mutta se nyt ei pitäisi kenellekään olla yllätys, kun kyseessä ei ole mikään hengittävä tuote.
Miguel C. 1.1.2022
Yleisarvosana
Taylor A. 21.10.2021
Yleisarvosana
Halvin mitä netistä löytyy, mukaan lukien toimitus. Sain housut ja ne olivat täydellisessä kunnossa saapuessaan. Toimitettiin Suomesta Texasin keskustaan vain 3 päivässä.
Anonyymi 13.10.2021
Yleisarvosana
Sergio N. 6.9.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat erittäin mukavia ja kevyitä. Ne tuntuvat osana housuja, eivät kookkaana polven yli, joka vetää housut alas. Suunnittelu ja materiaalit tekevät niistä erittäin joustavia. Ne kannattaa ostaa minkä tahansa yhteensopivan UF Pro -housun kanssa.
Juuso E. 19.8.2021
Yleisarvosana
Hieman vähentää hengittävyyttä kuumemmalla kelillä, mutta suojaa todella hyvin. Tähän on vielä mahdollista laittaa ne kovat insertit, jolloin on maksimaalinen suojaus housujen osalta. Päällehän voi aina pukea ulkopuoliset polvarit, joiden hihnoille tässä on nuo "hakaset/kanavat".
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Täydellinen