Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Hankisauvat‪» Swix Mountain Advanced Composite‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 25.2.2022
Yleisarvosana
Kevyet ja hyvän oloiset sauvat!
Anonyymi 27.10.2021
Yleisarvosana
Hyvän oloinen sauva. Voi ottaa reilun mittasen kun pituutta voi säätää pitkän kahvan ansiosta. Sompa saisi olla hiukan isompi.
Anonyymi 15.4.2021
Yleisarvosana
Loistavat sauvvat erähiihtelyyn. Korkkikahva lämmin, pitävä, mukava ja riittävän suuri. Sompa voisi olla jossain olosuhteissa suurempi mutta riittää normaaliolosuhteissa mainiosti. Suosittelen!
Anonyymi 14.4.2021
Yleisarvosana
Jämäkkä keppi. Säätölukitus kovemmalla pakkasellahaastava käyttää jos nakit on kohmeessa.
Anonyymi 13.4.2021
Yleisarvosana
Hyvät sauvat, joita ei ole testattu nahoilla, menettivät, että se ei ollut mohaoria, mutta se on oma vikani. Sileä
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 3.4.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja miellyttävät sauvat umpihankea hiihtäessä. Kädensijan korkkimateriaali hyvä, samoin se, että kovemmalla alustalla hiihtäessä pystyy ottamaan alempaa kiinni. Sillä tavalla saa säädettyä otteen kohtaa itselle sopivammaksi, varsinkin kun teleskooppisauvoja en halunnut hankkia.
Harri K. 27.4.2022
Yleisarvosana
Tarpeellinen varaosa vaellukselle, jos side rikkoontuu
Anonyymi 21.3.2021
Yleisarvosana
Pari reissua takana ja hyvä fiilis jäi. Erityisesti kahva on todella mukava ku pitkä ja korkkikahva lämmin sekä mielyttävä. Umpihangella jees ja välillä kantohangella voi ottaa kahvan alaosasta jolloin sauva ois 10-15cm lyhyempi. Nahkasompien takia ostin mutta jää nähtäväks niiden kesto vuosienvarrella