Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Putkikassit‪» Osprey Transporter 120‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tom S. vahvistettu ostaja, 15.2.2024
Yleisarvosana
Hyvä laukku ja lisäpiste säilytyspussista.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.11.2023
Yleisarvosana
Hommasin tämän etupäässä pidempiä reissuja ja vaihtelevia kulkumuotoja varten koska en halunnut joutua vetämään matkalaukkua vaihtelevassa maastossa ja toisaalta ainakin oma rinkkani on aika kömpelö eikä siinä ole tilaa isoille yksittäisille tavaroille. Tämä, nimetään nyt vaikka selkälaukuksi, on toiminut siinä tarkoituksessa oikeastaan yllättävän hyvin. Tähän on helppo pakata isompiakin tavaroita, esim. olen pitänyt pakattua päiväreppuani tämän selkälaukun sisällä, joka on ollut erityisen kätevää junalla reissatessa kun tarvittaessa repun ja sen keskeisen sisällön saa nopeasti käyttöön. Myöskin muiden isojen tavaroiden pakkaaminen tämän sisälle on helppoa, mm. avaamaton laatikollinen viiniä, josta pääseekin laukun kääntöpuoleen joka on lantiovyön puute raskaassa laseissa. Itselleni n. 15 kg on ollut ihan siedettävä mutta 23 kg paikkeilla ei muutaman tunnin kantamisen jälkeen ollut helteessä enää kovin kivaa. Jos laukussa olisi lantiovyö niin tämäkin olisi varmaan aika helppo, mutta toisaalta olkahihnat ovat nyt aika hyvä tasapaino tarpeeksi tukevan ja tarpeeksi kompaktin väliltä. Koon puolesta ainakin omaan käyttöön olisi varmasti riittänyt myös 90 l versio, mutta tästä ei ainakaan lopu tila kesken. Vähän huono puoli on kuitenkin se, että sisällön kiristyshihnat ovat sisällä laukun pohjassa, ei selkää vasten, joten tyhjempänä laukku roikkuu tai tavarat putoavat pohjalle. Tässä voisi olla hyödyllistä laukun syvyyden kiristyshihnat, vaikka toki niistä toisaalta tulisi ylimääräisiä remmeleitä, joita laukun ulkopinnassa on nimenomaan onnistuttu hyvin välttämään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.8.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
vaikuttaa erittäin kovalta, mukana tulee pienempi järjestäjälaukku, johon voit pakata duffelin, ostaisi uudelleen
Janne S. vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.2.2023
Yleisarvosana
Pirjo K. vahvistettu ostaja, 19.1.2023
Yleisarvosana
pas...@...fi vahvistettu ostaja, 10.11.2022
Yleisarvosana
Hyvä, iso reissukassi purjehdukselle tai kanoottiretkelle. Tilaa on reilustu ja joka puolelta löytyvien kahvojen ansiosta helppo käsitellä sekä riittävän mukava kantaa selässä isosta kuormasta huolimatta. Repun kantoremmit saa mukavasti piiloon silloin kun ei tarvi kantaa selässä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.2.2022
Yleisarvosana