Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Nastalliset juoksukengät‪» VJ Sarva Xero 5 M (NV)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Michael M. 21.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 18.3.2021
Yleisarvosana
Hyvin istuvat kengät, helppo juosta liukkaalla.
Anonyymi 17.3.2021
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet kengät, nastat ja kuvio on toiminut hyvin lenkkipoluilla.
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Omaan jalkaani mukavat kengät talvilenkkeilyyn. Nastat pitävät hyvin jäisillä poluilla ja teillä. Alamäissä saa olla hieman varovaisempi sillä nasta ei pääse pureutumaan jäähän niin hyvin, mutta se ongelma ei johdu kengästä.
Perttu K. 15.3.2021
Yleisarvosana
Jos iRockit on tutut niin Xerot istuvat samaan tapaan aivan loistavalla tavalla jalkaan. Fitlock pitää jalan paikallaan myös alamäkiosuuksilla. Pitoa ja mukavuutta!
Annukka R. 12.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 20.2.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja hyvin istuvat jalkaan,sopivat liukkaalle jäälle ja kesällä metsään liukkaille kallioille
Anonyymi 9.2.2021
Yleisarvosana
Nimimerkki hatshihupakki 25.2.2021
ensi metreiltä ihan uskomattoman kevyet, mukavat ja hyvin istuvat kengät joiden pito jäällä aivan huippua. eniten harmittaa etten ostanut aiemmin.. no, vähänjän se syö että hinta tipahti muutaman kympin heti ostettuani, mutta oikeasti, NÄMÄ ON HYVÄT.
Perttu K. 9.2.2021
Yleisarvosana
Kylläpä on kerralla jalkaan istuvat kengät. Samaa fiilistä kuin iRockien kanssa. Fitlock-järjestelmä on aivan ykkönen! Mikään muu kenkävalmistaja ei ole istuvuudessa päässyt samalle tasolle. Sujuu niin ylämäet, tasainen kuin alamäetkin ilman, että täytyy huolestua jalan liikkumisesta kengässä. Vähemmän irtoavia kynsiä :) Kengät ovat myös todella kevyet jalassa.