Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Hoka Anacapa Mid GTX Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.10.2022
Yleisarvosana
Kevyet ja hyvät. Kalvosta huolimatta en ole huomannut oleellisesti häiritsevää hikoilua. Miinuspointsi siitä, että ahkerammassa käytössä kivikossa ja kallioisilla reiteillä kenkä kuluu varsin nopeasti. Paluuta raskaampiin vaelluskenkiin ei enää kuitenkaan tule kuin jäärautahommissa
Anonyymi 21.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 12.9.2022
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset jalassa. Kelpo kengät Norjan reissulla.
Anonyymi 26.8.2022
Yleisarvosana
Patric H. 9.8.2022
Yleisarvosana
Juuri ostanut tuotteen, mutta erittäin tyytyväinen tähän mennessä. Kengät ovat täysin vedenpitäviä, niissä on erittäin hyvä pito ja uskomattoman mukava askel. Saat vauhtia eteenpäin ja vaatimus käyttää vartaloasi tulee selväksi hyvään harjoitteluun. Toimii sekä kävely-, vaellus- että leppoisassa lenkkeilyssä. Toimii viileinä kesäpäivinä, mutta silloin kenkä on myös lämmin. En ole ehtinyt kokeilla kylmempiä olosuhteita, mutta voi ajatella, että se selviää lämpimistä talvipäivistä toiminnan aikana ja hyvällä sukassa. Koko juuri siinä missä odotin sen olevan. Kengän korkeus ja muoto ovat erittäin hyvät, kun pitää muistaa, että pohja työntyy hieman taaksepäin ja on hieman iso käsitellä. Se tuntuu kuitenkin sekä kestävältä että samalla erittäin helpolta kävellä.