Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Eräsiteet‪» Finngrip Easy-retkisidepari 5.0‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kai H. 13.4.2022
Yleisarvosana
Juuri valmistui 8 km suksi näillä siteillä ja ne toimi täydellisesti. Ensimmäistä kertaa käytössä, mutta erittäin tyytyväinen tähän mennessä. Pidän siitä, kuinka helposti ne irtoavat ja tulevat päälle. Helpottaa teiden ylittämistä ja jyrkkiä mäkiä kiipeämistä.
Mia N. 22.3.2022
Yleisarvosana
Aikaisimpien arvostelujen mukaan ne toimii lähes kaikissa kengissä. Minun nro on 38-39. Olen nyt yrittänyt niitä Nokian kumisaappaisiin ja vaelluskenkiin, mutta ne ei pysy sieltä takaa, vaikka saappaissakin on kunnon urat takana🙈.
Anonyymi 11.3.2022
Yleisarvosana
Siteet ovat todella helppokäyttöiset. Ne saa helposti kumartelematta jalkaan ja on samoin nopea irrottaa. Siteet on helppo säätää eri kokoisille kengille.
Anonyymi 8.2.2022
Yleisarvosana
Ainakin omassa käytössä toimineet toistaiseksi moitteetta. Näillä sukset saa jalkaan ja jalasta sujuvasti käsiä käyttämättä. Kun siteet säätää riittävän kireälle, pysyvät ne kyllä hyvin kiinni hiihtäessä; pahemmin kompuroidessa side on joskus antanut periksi, ja samalla säästänyt nilkan/polven vääntymiseltä. Näihin istuu myös pienempi kenkä, olen itse hiihtänyt mukavasti koon 36,5 talvisaappailla.
Anonyymi 16.1.2022
Yleisarvosana
Helppo ottaa saapas pois ja toimii, mutta hieman joutuu ahtamaan isoa erikoisen mallista talvisaapasta laittaessa.
Päivi K. 7.1.2022
Yleisarvosana
Naisen kengälle (koko 39) pitää säätää tosi pienelle, hankalaa sitten ”änkeä” kengän (sorel) etupää koppaan. Sitten kun saa paikoilleen, niin pysyy kyllä paikoillaan ja helppo irroittaa kenkä. Jos säätää löysemmäksi, niin sitten side aukeaa jos kanta nousee kovin ylös. Side oli helppo asentaa myös itse.
Anonyymi 20.12.2021
Yleisarvosana
Sopii oikeasti isolle jalalle. Hyvä side.
Niina H. 20.8.2021
Yleisarvosana
Täyttää oletettavasti tarkoituksensa.
Anonyymi 20.4.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset siteet hiihtovaellukseen - jalkaan laittaminen vaivatonta ja välttyy kyykkimiseltä, eivät lähde herkästi irti vaikka jalkaan tulisikin vähän kulmaa, yhden vaelluksen perusteella kestävän ja laadukkaan oloiset.
Elena K. 9.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 26.2.2021
Yleisarvosana
Kaikki on hienoa!
Stefan T. 24.2.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä sidonta ja helppo päästä sisään ja ulos.
Ville N. 15.2.2021
Yleisarvosana
Sinänsä ihan toimivan oloiset siteet. Sekä itsellä että pojalla kävi siten, että kun siteet oli kotona säädetty sopiviksi, ne irtosivatkin lyhyen hiihtomatkan jälkeen. Tässä kohtaa piti säätää pienemmäksi, ja sitten pysyi hyvin jalassa. Eli ilmeisesti nuo notkistuvat hiihtäessä jonkun verran.
Joonas M. 2.2.2021
Yleisarvosana
Nimimerkki Hanki-Heikki 14.1.2022
Kengän kantaan tuleva jousi väsyy muutaman sadan kilometrin jälkeen, eikä kenkä enää pysy siteessä. Jospa valmistaja kehittäisi jonkinlaiset lenkit jousi osaan, joista siteen voisi sitoa esim. Kengän nauhoilla nilkan ympäri. Muuten yllättävän hyvin toimivaside.
Nimimerkki Anonyymi 28.12.2021
Hyvät siteet, mutta vasta koon 38 kengille tai isommille. Näin kerrotaan myös valmistajan sivuilla.