Lajit‪» Sukellus‪» Neopreenikengät ja sukat‪» Kengät‪» Sukellukseen‪» Seacsub Tropic‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 31.8.2022
Yleisarvosana
Ostettiin puolison kanssa molemmille nämä ennen kesälomareissulle lähtöä. Mukavat kengät kahlailuun ja uimiseen tuntemattomille vesille. Ollut silloin tällöin käytössä myös leirikenkinä. Omalle kohdalle on osunut niin usein lasinsiruja, että nämä pysyy jalassa myös yleisillä uimarannoilla. Ainut miinus on jo ostaessakin tiedossa ollut seikka, että jalat eivät pysy kuivina näiden sisällä, mutta tuotteen hinta ja laatu kohtaavat mielestäni todella hyvin.
Anonyymi 28.8.2022
Yleisarvosana
Monikäyttöiset, kevyet ja mukavat vesijalkineet. Toimivat hyvin melonnassa ja lyhyissä rantautumisissa sekä vaelluksella purojen ylityksissä. Ohut pohja, mutta riittävä, vaikka painoa 100 kg. Pieni miinus, kuivuminen kestää yllättävän pitkään.
Tiina T. 14.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyödylliset neopreenitossut uintiin. Suojaa jalkoja kuumilla kivillä rannalla ja pohjassa teräviltä kiviltä.
Anonyymi 8.8.2022
Yleisarvosana
Tämä nilkkaan asti tuleva malli on miellyttävämpi merivesikäytössä kun matalampi malli. Hieman väljä koko mutta pysyy jalassa.
Anonyymi 19.7.2022
Yleisarvosana
Edulliset perustossut. Ostin suppaamiseen, olisi ehkä parempi olla tukevammat, mutta ajavat asian jos joutuu kävelemään epämääräisissä pohjamudissa:)
Nimimerkki Promees 15.6.2022
Ajaa asiansa