Lajit‪» Koirailu‪» Valjaat‪» Non-stop Dogwear Ramble Harness‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anne-Mari V. 3.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 6.10.2022
Yleisarvosana
Napakka ja kestävänoloinen valjas, istuu hyvin leveärintaiselle koiralle. Säätövaraa on reilusti.
Anonyymi 6.9.2022
Yleisarvosana
Koira liikkuu hyvin ja tyytyväisenä, se on pääasia.
Anonyymi 21.8.2022
Yleisarvosana
Hyvillä säädöillä olevat valjaat ja helpot pukea koiralle. En löydä valjaista mitään huonoa sanottavaa.suosittelen jos haluaa hyvät valjaat.
Anonyymi 15.7.2022
Yleisarvosana
Tukevat, hyvillä säätö varoilla olevat valjaat pennulle. Ekat valjaat joissa jää reilummin tilaa myös kainaloon, vatsan alla kulkevalla remmillä kasvavalle pennulle. Plussaa siitä vielä, että selän d - rengas niin, että on valjaan pehmusteet päällä, eli rengas ja taluttimen lukko ei osu koiran selkärankaan. Hyvä lisä myös rintakehän ja vatsan alla olevista renksuista hihnalle vaikka mietinkin, kuinka kestävät ovat koska ovat "hinausköyden" tuntuista narua tms. Hiertääkö hihnan lukko sen poikki jos näitä käyttää enemmän? Näitä en tosin ole itse pennulla tarvinut vielä. Selän ns kahva ollut myös hyvä pennun kanssa hankalammassa maastossa.
Anonyymi 22.3.2022
Yleisarvosana
Minna S. 12.2.2022
Yleisarvosana
Kasvavalle porokoiran pennulle hyvä välivaljas, säätövaraa mukavasti. Muoviset klipsut vähän hankalia näperellä auki ja kiinni isommilla sormilla. Yleisesti muovin lisääminen kiinnityksissä aiheuttaa epäilyksiä kestosta, mutta toistaiseksi on pysynyt ehjänä.
Anonyymi 4.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 15.10.2021
Yleisarvosana
Kestävän ja laadukkaan oloiset valjaat. Hyvät säätömahdollisuudet ja valjaat asettuvat riittävän pitkälle kylkiin, jolloin eivät pääse hankaamaan kainaloita.