Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Vedenpitävät reput‪» Ortlieb Commuter-Daypack City 27L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Elisa V. vahvistettu ostaja, 8.2.2024
Yleisarvosana
Yksinkertaisen tyylikäs ja helppokäyttöinen. Ei mitään ylimääräistä. Yllätyin positiivisesti, kun lannevyön ja repun sisällä olevan tietokoneen taskun sai myös irrotettua.
Hubert L. vahvistettu ostaja, 19.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laatu on olemassa, kuten usein Ortliebin tapauksessa. Paljon volyymia sisällä. Ole varovainen, pussin leveys voi yllättää. Takana olevat vaahtomuovivahvikkeet näyttävät hieman kevyiltä, ​​saa nähdä kestääkö ne ajan myötä. Tyytyväinen, vaikka tuote on vähän kallis.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2023
Yleisarvosana
Tuote on kestävä, kevyt ja tilava. Materiaalit ovat laadukaat, mutta kantojärjestelmä, viilekkeet ja selkätuki saisivat olla jämäkämmät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.12.2023
Yleisarvosana
Roni J. vahvistettu ostaja, 6.12.2023
Yleisarvosana
Oliver Z. vahvistettu ostaja, 29.9.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.9.2023
Yleisarvosana
Sopivan kokoinen työmatkapyöräilyyn. Laadukas vesitiivis reppu.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.8.2023
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu päivittäiseen työmatkapyöräilyyn. Reppuun mahtuu helposti 15 tuuman teholäppäri, tarvittavat lisätarvikkeet, eväät ja vaihtovaatteet- sekä kengät. Pari kertaa testattu täydessä kaatosateessa ja kaikki tavarat pysyvät repussa kuivana. Kantohihnat voisi olla hieman pehmeämmät, mutta nämäkään ei kokonaisarvosanaa viidestä tähdestä tiputa.
Florian P. vahvistettu ostaja, 26.5.2023
Yleisarvosana