Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» VJ Ultra Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 21.9.2022
Yleisarvosana
Toni T. 22.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukava ja helppo juosta, mutta teknisessä maastossa ei istu jalkaan ihan niin hyvin kuin esim VJ Maxx.
Anonyymi 21.8.2022
Yleisarvosana
Erikoiset kengät. Lyhyt iltti aiheuttaa sen, ettei nauhoitusta voi viedä kaikkiin nauhareikiin, vaan se pitää "lopettaa kesken". Muuten on iho rikki tuosta päältä. Joka lenkille pitää teipata jalat. Lisäksi etuvarpaan kynnet on kovilla juoksuissa, vaikka kenkä on aivan oikean kokoinen. Etuvarpaiden kynnet tosi kipeät pitkien lenkkien jälkeen. Toisia samanlaisia kenkiä en osta. Nämä käytetään Leucoplastin kera loppuuhkoon.
Anonyymi 19.8.2022
Yleisarvosana
Valitettavasti ei sopinut omaan jalkaan. Pohjallinen imee vettä märkänä ja muuttuu sieneksi.
Anonyymi 21.10.2021
Yleisarvosana
Alkuperäinen arvostelu v. 2021: Omaan jalkaani istuvia kenkiä on vaikea löytää: jalka on pitkä, korkea, leveä edestä ja kapea kantapäästä. Parhaat kenkäni olen tähän mennessä löytänyt Inov-8 fitscale 3-4 malleista, mutta niissäkin uusimmat mallit ovat tuntuneet aiempia huonommilta. Nyt löytyi laakista lähes täydellinen kenkä! Vielä sovitusvaiheessa pelkäsin, että tämä saattaisi olla liian ahdas, mutta käytössä on osoittautunut omaan jalkaani hyväksi. Tilaa on etuosassa ja ylhäällä (enää ei tarvitse kikkailla nauhoitusten kanssa), mutta fitlock pitää tuntuman sivulta napakkana ilman, että hiertää. Todella pitkät matkat vielä testaamatta, mutta kaikille peruslenkeille ainakin tämä on erinomainen. -- Päivitys v. 2022: Vanhoihin tuli pohjaan reikä, johon jää kiviä. No, tilasin sitten uudet, kun ne muuten olivat olleet niin hyvät. Uudesta tismalleen sama koko oli selvästi aivan liian pieni! Palauttaessani niitä kuulin, että VJ on tehnyt "pieniä mallimuutoksia". Todella harmillista. Kokeilin vielä jopa yhtä kokoa isompaa, eikä sekään tuntunut niin hyvältä. Alunperin annoin täydet 5 tähteä, nyt on pakko pudottaa 2 tähteen, koska minulle ne muuttuivat nyt käyttökelvottomiksi :(
Anonyymi 4.2.2022
Yleisarvosana
Niko K. 8.7.2021
Yleisarvosana
Ostin nämä kengät korvikkeeksi / vaihteluksi aiemmin käyttämälleni Hoka Speedgoatille, koska myyjän mukaan nämä olivat valikoiman toiseksi eniten vaimennetut kengät. Ensimmäisten kokemusten perusteella nämä ovat monikäyttöiset pidemmällekin matkalle sopivat polkukengät, jotka yhdistävät sopivassa suhteessa vaimennusta, pitoa ja tarkkuutta. Erityisplussa keveydestä!