Lajit‪» Vaellus‪» Keittimet‪» Kaasukeittimet‪» Kaasupullon päälle asennettavat‪» Jetboil MicroMo 0.8L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sandro B. 5.10.2022
Yleisarvosana
Outi L. 7.8.2022
Yleisarvosana
Nopea, kompakti ja helppo. Minikaasu + tarvikkeet menevät sisään kuten pitääkin. Ei suurempia kikkailuja vaadi. Hyvin saa 1hlö aamupuuron tai useamman hengen kahvit.Huonoa kansi, joka ei pysy paikallaan ei siis millään kun pakattuna laukkuun.
Anonyymi 22.7.2022
Yleisarvosana
Hyvä perustarvike retkeilyyn
Anonyymi 15.7.2022
Yleisarvosana
Janne K. 3.5.2022
Yleisarvosana
Laadukas ensivaikutelma. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva. Kiehuttaa nopeasti ja liekinsäätö toimii hyvin hauduttelussa minimaalisella liekillä. Sormet ovat alttiina kuumalle höyrylle nostettaessa kantta lyhyestä kahvakielekkeestä haudutuksen aikana, mutta tästä selviää sitomalla lyhyt narunpätkä kielekkeeseen. Kansi asettuu paikalleen vain löyhästi, mikä täytyy ottaa huomioon kuljetuksen aikana.
Kalle M. 27.4.2022
Yleisarvosana
Jukka V. 27.4.2022
Yleisarvosana
Tajuttoman hyvä retkikeitin! Mallin koko sopii hyvin yhden-kahden hengen retkeilypuuhiin, isommalle porukalle pitää joko keittää useampi annos vettä tai hankkia suurempi keitin. Kiehuvaa vettä saa nopeasti ja omaan käyttöön sopivan määrän ruoalle sekä kahville. Piezo-sytyttimen toimintavarmuudesta on kuulunut joitain soraääniä mutta toistaiseksi oma keitin on toiminut todella hyvin, ja saahan sen liekin syttymään vaikka tulitikulla.
Anonyymi 4.3.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja pieni, loistava yhden hengen melontareissuilla ja metsässä. Pakkautuu kyllä kokonaan mukiinsa mutta kansi ei pysy kiinni joten vähän idea hajoaa siinä.
Anonyymi 14.1.2022
Yleisarvosana
Nopea ja kopmpakti tehopakkaus. Pieni kaasu pakkautuu laitteen sisään nätisti, kunhan palapelin osat osaa oikeassa järjestyksessä laittaa, ei vaikea mutta ei kaikissa mielentiloissa ilmiselvä. Vedenkeittoon tosi hyvä, jos aikoo astiasta syödä on suurisuisempi malli parempi. Kansi ei herätä luottamusta, vaikka taitaa tehdä sen minkä tarvitsee.
Rasmus M. 17.8.2021
Yleisarvosana
Todella näppärä ja nopeakäyttöinen kaasukeitin. Yhdelle ihmiselle passeli, kahdelle liian pieni.
Petteri P. 10.8.2021
Yleisarvosana
Kompakti paketti ruuan laittoon. Veden saa kiehautettua nopeasti eikä kuluta kaasua juuri lainkaan. Pidemmällekin reissulle voi lähteä pikku pullon kanssa. Aivan ykkönen jos on pussiruokien kanssa reissussa.
Esa T. 9.8.2021
Yleisarvosana
Uskomattoman nopea, kevyt ja kompakti keitin. Liekin säätö toimii mutta todellinen keittomäärä ilman ylikiehumisen vaaraa on lähempänä 0,5l.
Jansen T. 21.7.2021
Yleisarvosana
Täydellinen kapasiteetti ja pakattava koko
Juho T. 10.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote, pienikokoinen, kevyt, keittää veden nopeasti eikä tarvitse kikkailla kaasuletkun kanssa kuten trangialla.