Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Kumisaappaat‪» Yleissaappaat‪» Viking Gyda Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ilona K. vahvistettu ostaja, 17.1.2024
Yleisarvosana
Todella hyvät saappaat, ja riittävän helppo vetää jalkaan. Ehkä yksi tähti tipahtaa siitä että olisin kaivannut sittenkin vielä hitusen leveämmän lestin, mutta leveälle jalalleni tämä on ollut riittävän hyvä istuvuus. Tilasin koossa 38, mikä on minulle normaali kengän koko, ja koko pitää mielestäni hyvin paikkansa. Jos haluaa laittaa erityisen paksun sukan saappaaseen sisään, voi harkita yhtä isompaa kokoa, mutta sitten se saattaa lonksua hitusen ilman sitä paksua sukkaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2021
Yleisarvosana
Hyvät ja pehmeät kumpparit. Pidän näitä töissä usein ja Etelä-Suomen syksyyn ja talveen nämä on todella tarpeelliset. Materiaali on aika ohutta ja joustavaa. Koko on suurehko, alle mahtuu ainakin ohuet villasukat mukavasti. Ostin ensin Tretornin vähän vastaavat kengät, mutta niiden lesti oli minulle aivan liian kapea ja jouduin palauttamaan ne. Nämä toimii. Ovat kevyet ja mukavat kävellä.
Юрий Ш. vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upeat saappaat näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Kätevä ja käytännöllinen.