Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪» Exped Synmat HL Winter MW‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.1.2022
Yleisarvosana
Patja on kaikinpuolin erinomainen, mutta toimitus ja asiakaspalvelu ala-arvoisia. Kannattaa tilata muualta, jos haluaa säästää hermojaan.
Anonyymi 6.3.2021
Yleisarvosana
168 senttiselle täydellinen pituus, ei liikaa kannettavaa eikä liian vähän mukavuutta ja lämpöä ajatellen. Ihana 9 cm paksuus tekee kyljellä nukkumisestakin aika luksusta. Tykkään kun on hartioille kunnolla tilaa eikä kädet retkota patjan reunoilla.
Anonyymi 28.2.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava alusta kun malttaa täyttää melko löyhästi eikä täyteen. 168 senttiselle erinomaisen mukava, kiva kun on hartioiden kohdalla enemmän leveyttä kuin tämän mittaisille sopivissa suorakaiteen muotoisissa. Muodon ansiosta maksimaalinen mukavuus minimaalisella painolla. -4 vasta kylmin missä on tullut testattua mutta siinä ei yhtään tuntunut kylmää tai edes viileää niissäkään kohdissa missä keho painuu lähimmäksi maan pintaa. Tosin oli myös hyvien neuvojen mukaisesti solumuovi vielä alustan alla suojana