Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Urheilutakit‪» Pyöräilytakit‪» Endura MT500 Waterproof Jacket II Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 20.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 1.9.2022
Yleisarvosana
Loistavaa laatua Enduralta. Istuvuus hyvä ja pysyy suht pitkään kuivana märemmässäkin kelissä.
Mika M. 13.8.2022
Yleisarvosana
Loistava pyöräilytakki joka säähän (käytän talvellakin merinokerroksen kanssa). Kypärä mahtuu hyvin hupun alle. Hyvät tuuletussäädöt. Olen käyttänyt myös vaeltaessa, hupun saa kutistettua päähän sopivaksi ilman kypärääkin (ei ehkä esteettisin, mutta toimii).
Anonyymi 19.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä takki pyöräilyyn, pitää vettä, mutta hengittää melko hyvin. 10 asteessa alkaa olla jo turhan lämmin, jos ei sada, mutta silloin takki voikin olla repussa, menee pieneen tilaan.
juk...@...om 17.12.2020
Yleisarvosana
Toistaiseksi toiminut hyvin. Vetoketjut jotka vedenpitävät ovat tosin hieman raskaasti liikkuvia. Esim etutaskujen avaaminen vaatii toisen käden tukemaan kankaasta. Lisäksi huppu on todellakin iso eli mahtunee useimpien kypärien päälle mutta on toisaalta aivan liian iso jos takkia ja huppua käyttää muussa kuin pyöräilykäytössä.
Teppo T. 12.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja laadukas. Hengittävyys on selvästi parempi kuin kuorivaatteissa yleisesti. Leikkaus on juuri kivan väljä kun on maastopyöräilyyn tehty. Ihan yleisestikin ulkoiluun paras mahdollinen istuvuudeltaan ja ominaisuuksiltaan. Takki on hieno ja monikäyttöinen. Taskuja ja tuuletustaskuja riittävästi. Huppu menee isonkin kypärän päälle hyvin ja ei ota ajoviima kiinni. Hihat just hyvän pitäuset ja selkäosa tulee riittävän alas. Halusin parasta ja sitä sain. Suosittelen!
Mika H. 27.11.2020
Yleisarvosana
tony r. 15.10.2020
Yleisarvosana
premium vedenpitävä ja hengittävä takki paljon säilytystaskua huppu kypärän käärimiseen sääli, että se on hauras: repiä kyynärpäähän ripustettuasi haaran ei hupun säilytystilaa: laskuvarjovaikutus